fbpx
Find os her

Portland Trail Blazers tabte forleden på hjemmebane til New Orleans Pelicans. Derfor var presset stort, da man her til morgen skød kamp 2 i gang – igen i Portland.

Første kamp var utrolig tæt, og den blev afgjort med blot to point. Kampen i nat var ligeledes tæt, men i slutminutterne faldt tingene sammen for Portland – igen!

Stiller man lidt skarpt på Trail Blazers største stjerne Damian Lillard, så var han ikke dominerende i første kamp. 18 point, 7 rebounds og 7 assists lyder måske ok, men hans hold præsterer ikke helt nok til, at han kan nøjes med de point.

I nat var den så gal igen, og Lillard lavede 17 point, 3 rebounds og 4 assists. Han havde 38,9 % på sine fieldgoals og blot 14,3 % på sine trepointsforsøg.

Samtidig nølede han rundt i slutningen og turde ikke skyde, selvom Portland rent faktisk fik hentet Pelicans, der førte ind i fjerde periode.

Med tre minutter tilbage førte Portland med 100-99 men en skægløs Mirotis satte hurtigt tre point for Pelicans, og så startede derouten for Lillard og co.

Holiday satte endnu tre i næste angreb, og så var Pelicans oppe med fem point. Lillard fik i næste angreb defineret sin indsats gennem et horribelt angreb, hvor han hængende ud over baglinjen unødvendigt smed bolden væk og dermed også muligheden for OT og evt. sejr.

Rondo cementerede herefter sejren med endnu en treer fra Pelicans, og til sidst endte det 111-102.

Jrue Holiday var kampens store oplevelse med hele 33 point og 9 assists for Pelicans. Davis stod for 22 point og 13 rebounds. Rondo var tæt på en triple-double med 16 point, 10 rebounds og 9 assists.

For Portland Lavede McCollum 22, Lillard 17, Aminu 14 og Nurkic 13.

Næste kamp er torsdag i New Orleans, hvor hjemmeholdet går på banen oppe 2-0 i serien.

 

Foto: Flickr – Erik Drost

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra NBA