fbpx
Connect with us

NBA

Lillard sender Portland ind i varmen

Damian Lillard har sammen med Portland Trail Blazers for alvor meldt sig ind i kampen og ottende pladsen i Western Conference.

Damian Lillard - Portland Trail Blazers - Flickr - Erik Drost
Foto: Flickr - Erik Drost

Kampen om de sidste slutspilspladser i NBA Western Conference, har sjældent været mere spændende end lige nu. Med blot to dage tilbage af det forkortede grundspil er Portland Trail Blazers favoritter til at snuppe ottende pladsen.

Det traditionsrige franchise kan især takke den 30-årige point guard, Damian Lillard, der har været fundamentet for Portlands tilbagevenden til slutspilsbilledet. Og i nat var ingen undtagelse, da den tidligere Weber State-spiller scorede hele 61 point i deres 134-131 points sejr over Dallas Mavericks.

Lillard har dermed noteret tre kampe, hvor han har scoret mere 60 point i denne sæson. Noget kun Wilt Chamberlain har gjort før. Damian Lillard er den sjette spiller til at have noteret tre kampe med 60 point nogensinde.

Udover Damian Lillard 61 point, så noterede Carmelo Anthony også 26 point, på en aften hvor CJ McCollum ikke var sig selv, og blot skød to for fjorten.

Portland kan selv sikre sig ottende pladsen, hvis de vinder over Brooklyn Nets på torsdag.

Husk at deltag i Fullcourts NBA Playoff Fantasy spil. Læs mere lige her

Fullcourt Fantasy – Sådan spiller du med

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA