fbpx
Connect with us

NBA

Lillard misser All Star Weekend

I nattens opgør mellem Portland Trail Blazers og Memphis Grizzlies måtte Damian Lillard udgå med lyskenskade slutningen af kampen. En MR-scanning senere i dag vil afgøre hans skæbne.

Damian Lillard - Portland Trail Blazers - Flickr - Erik Drost
Damian Lillard - Portland Trail Blazers - Flickr - Erik Drost

Damian Lillard, som skulle deltage ved dette års trepointskonkurrence, er ude med lyskenskade. Han pådrog sig skaden med knap fire minutter tilbage af fjerde periode i nattens opgør mod Memphis Grizzlies, da han tog bolden til kurven. Her tog han sig straks til lysken, og det var tydeligt, at noget ikke var, som det skulle være.

Han skal senere i dag gennemgå en MR-scanning, som kan vurdere skadens omfang og dermed give et estimat på skadens varighed. Lillard har selv udtalt, at han forventer, at det ikke er en længerevarende skade. Han hørte ikke et knæk, da det skete, hvilket er et godt tegn. Vi må dog vente på svar fra MR-scanningen, før omfanget endeligt kan afgøres.

Se momentet hvor Lillard pådrog sig skaden i nattens opgør:

Det betyder desværre, at vi får en All Star-kamp uden Damian Lillard på holdet. Han skulle have spillet på Team Lebron i søndagens opgør og have været en af de otte deltagere til at kæmpe om årets trepoints-titel.

Derfor skal der inden weekenden findes en erstatning til både All Star kampen og i trepointskonkurrencen. I forhold til All Star-kampen kunne Devin Booker være et godt bud på en erstatning. En spiller, som de fleste mener, er af All Star-kaliber. Et andet bud kunne være rookien Ja Morant, som har spillet en fremragende sæson, og som er en stor fan-favorit.

Hvad angår trepointskonkurrencen, er det sværere at spå om. Ligaen indeholder et hav af gode skytter, så det skal nok være muligt at finde en god erstatning, selvom det er trist, at Lillard ikke skal være med alligevel.

Lillard har ellers været brandvarm den seneste måneds tid. Læs her om hans vanvittige januar måned:

Brandvarm januar for Damian Lillard

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA