fbpx
Find os her

“My motivation, is this ghost I’m chasing”.

Min motivation, er et spøgelse jeg jagter. Sådan sagde LeBron James i 2016 om, hvad der motiverer ham til, at blive ved med at præstere på det højeste niveau. Han er den bedste spiller i verden, og har været det i hele årtiet, nu mangler han ‘kun’, at tage Michael Jordans GOAT-status fra ham.

Det kan kun gøres ved at vinde mesterskaber. Ved at vinde ringe.

På den front halter LeBron gevaldigt bagefter, og situationen i år i Cleveland, ser ikke ud til at kaste en ring af sig.

Hvor skal den næste ring findes henne?

Cleveland håber, men situationen er ikke optimal

LeBron James har brug for mere hjælp, hvis han skal vinde endnu et mesterskab i Cleveland. Holdet skal ændres markant til næste sæson, eftersom der er unge hold øst på, der stormer frem. Boston og Philadelphia bliver formentlig kun bedre, imens Cleveland har nogle finansielle problemer, der skal tages hånd om.

George Hill, Tristan Thompson, J.R. Smith og Jordan Clarkson får tilsammen $63 millioner i næste sæson. Det er ikke holdbart.

Hver især har de forfærdelige kontrakter. De kommer ikke til at give noget altafgørende af værdi tilbage i et trade, og det vil ikke være overraskende, hvis LeBron kigger rundt omkring sig, og tænker, at det her er alt for besværligt.

I Boston-serien har han set udmattet ud. Udmattet som aldrig før, og han ligner en, der godt ved, at han har brug for hjælp.

#BringBackKyrie.

No More Love

Det kan godt være, at Kevin Love har gjort det fint i dette års playoffs, men der forventes mere af ham, og han er den spiller, som kan hive det bedste tilbage i et potentielt trade. Kevin Love og Clevelands eget draftvalg i dette års draft er det, som kan give Cleveland mest tilbage af værdi, og noget skal GM, Koby Altman, foretage sig, hvis LeBron skal blive hjemme.

Trade, hvad der trades kan, og gør LBJ tilfreds!

Hvis det ikke er muligt for Altman, at overbevise LeBron om at blive i Cleveland, så kunne disse destinationer tiltale LeBron James.

  • LBJ + KP in NY? 

LeBron James kan sagtens finde på at forlade Cleveland igen.

Han har givet dem det mesterskab de hungrede efter, og kan med god samvittighed søge efter et nyt og bedre sted, der kan give ham den fjerde ring.

New York har der altid været rygter omkring, bare fordi det er New York. Intet andet. Det ville være spændende at se ham spille med Porzingis, og hvem han nu ellers kan lokke med sig til NY, men det virker desværre som en noget urealistisk destination.

Hvis LBJ går op i, at blive den største spiller nogensinde (og det gør han!), så vil det hjælpe på fortællingen om LeBron James, hvis han førte New York Knicks til deres første mesterskab siden 1973.

Tænk lige over det. Først besejre et 73-9 hold i NBA-finalen, og derefter hjælpe den basket-hungrende storby til deres første mesterskab, efter mange år som stod i middelmådigheden- og, ikke mindst, dysfunktionelitetens tegn.

Det skulle i hvert fald fortælles til de fremtidige generationer igen, og igen, og igen.

  • Los Angeles Lakers

Af samme grund, som New York, er Los Angeles Lakers en reel mulighed som destination for LBJ.

Der er utallige af store basketspillere, som har været forbi de gule og Lilla.

LeBron ville blive et endnu større basket-ikon, hvis han var med til at hænge et banner op i Staples Center.

Lakers har masser af cap space. De ville kunne skrive under med LeBron, Paul George og eventuelt trade et par unge folk, for en etableret stjerne, og tage kampen op med Golden State.

Om han ender her, er umuligt at svare på. Men Lakers er altid på de største spilleres radar.

  • Houston Rockets

Netop kampen mod Golden State er formodentligt det eneste LBJ tænker på, da det er dem man skal slå, hvis man vil have en ring.

Sammen med James Harden og Chris Paul ville han få et realistisk vindue på et par sæsoner, til at tage kampen op med Golden State.

Det ville oprigtigt skræmme Warriors, hvis James rejste vest på og tog den direkte konfrontation.

#SuperTeamsGalore

Resten af ligaen vil nok ytre sin utilfredshed, men hvis Houston taber til Golden State, så er der ingen forskel på dette skifte, og det skifte Kevin Durant foretog for et par somre siden. Det er den tid vi lever i. Spillerne har magten.

Det eneste scenarie hvor LeBron bestemt ikke kan tage til Houston er, hvis de går hen og vinder mesterskabet. Ellers er dette helt klart det smarteste træk af LBJ.

Når man jagter spøgelser, så skal der tages ekstreme metoder i brug. Det nytter bestemt ikke noget at gøre ingenting, og håbe på at alt bliver bedre der, hvor man er.

Han skal vinde så mange folk over på sin side i ‘LeBron vs MJ-debatten’. Det gør han kun ved at styrke sit CV.

Det CV mangler ringe. Ringe James Harden og Chris Paul kan hjælpe ham med at få.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

NBA-skribent, basketball-elsker og man kan følge med i mine NBA-Odds på twitter @OddserKunNBA.

Mere fra Cleveland Cavaliers