fbpx
Connect with us

LA Lakers

LeBron James leverede ny stor milepæl

Med et layup til stillingen 54-74 overhalede LeBron James i nat Kobe Bryant som tredjemest scorende i NBAs historie.

Foto: Youtube

Selve kampens resultat vil ikke være mindeværdig for LeBron James at kigge tilbage på. Los Angeles Lakers havde det svært mod Philadelphia 76ers, der fortjent vandt kampen med 108-91.

Men den 35 årige nyligt genvalgte All Star spiller kan se tilbage på kampen som den, hvor han overhalede sit eget store idol, Kobe Bryant, som den tredjemest scorende i NBAs historie. Bryant nåede i sin karriere at score hele 33,643 point, alle i Lakers-trøjen, men med 29 point i nattens opgør ikke blot passerede LeBron James Kobe Bryant, han distancerede ham med 12 point.

I en alder af 15 år mødte LeBron James sit store idol på en basketball camp, og det fik stor indflydelse på James’ egen karriere. Kobe Bryant gav lystigt et par gode fif som en af 00ernes absolut bedste spillere:

“Jeg lyttede bare. Prøvede at suge alt til mig. Noget af det, der står mest klart, er, at han fortalte, at hvis man skulle nå toppen, så skulle der arbejdes hårdt.”

I flere rosende vendinger har LeBron James hyldet sit idol, der i nat ligeledes sendte en hyldest tilbage på Twitter:

“Du fortsætter med at udvikle spillet. Respekt, min ‘bror’.”

Næste stor mål for LeBron James er Karl Malone, der ligger solidt plantet på andenpladsen med 36,928 point, mens næsten urørlige Kareem Abdul-Jabbar er yderligere 1400 point foran med 38,387 point.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Lakers