fbpx
Find os her

For 8. sæson i træk er LeBron James at finde i finalerne, efter at have slået Celtics i en lavt scorende, intens kamp syv. Han scorede 35 point, greb 15 rebounds og lavede ni assists. Derudover havde han også hele otte turnovers, men det skal ikke overskygge denne komplette magtdemonstration LeBron James, med hjælp fra Kevin Love’s afløser, Jeff Green, leverede i nat.

James havde godt nok ikke en triple-double, men hvis Kyle Korver eller J.R. Smith eller George Hill eller en af de andre medspillere, havde scoret på en af LeBrons mange frispilninger, så havde statistikkerne været anderledes.

Boston Celtics har ydet stor modstand i denne serie, og har overrasket mange med deres vej til konference finalerne, men i nat viste de for første gang tydelige tegn på deres manglende erfaring. De formåede ikke at stoppe LeBron James når han tog den til kurven, og på den offensive side af bolden, havde de store problemer med at få bolden i kurven.

Udover Tatum og Horford, som endnu engang leverede, var der ikke meget at komme efter. Marcus Morris tog det ene horrible skud efter det andet, og Marcus Smart fulgte trop. Terry Rozier så intimideret ud af situationen, og formåede ikke at komme i en rytme. De tre gik tilsammen 8 fra 38 fra gulvet. Hvis man tilføjer Jaylen Brown til ligningen gik de tilsammen 13 fra 56.

Man kommer ikke helskindet ud af en kamp mod den bedste spiller i ligaen (Muligvis nogensinde) når man blot skyder 34 procent fra gulvet og sølle 17 procent bag 3’eren.

Celtics skød hele 85 gange, mod Clevelands 66 skud, men det betyder ikke meget, når man hiver den ene offensive rebound ned efter den anden, men smider den ekstra boldbesiddelse væk sekundet efter med en brændt 3’er.

I nat var Cleveland Cavaliers det klogere hold, og med LeBron James som dirigenten i forsvaret og arkitekten i angreb, kunne Tyronn Lues mandskab sikre sig endnu en plads i finalerne.

De skal møde vinderen af serien i West, hvor Houston Rockets og Golden State møder hinanden i Toyota Center. Den kamp spilles natten til tirsdag klokken 03:00.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Boston Celtics