fbpx
Connect with us

NBA

LaMelo Ball indgår aftale med Puma

LaMelo Ball står til at skrive under på en skoaftale med Puma og bliver derfor den første i Ball-familien som underskriver en skoaftale, der ikke er med familiens brand, Big Baller Brand.

Arkivfoto: NBL Meraki

LaMelo Ball er et de helt store navne i dette års NBA draft. Den 19-årige guard forventes at blive draftet som en af de første, og skulle det ske, at han bliver hapset som en af de første, følger han i fodsporene på hans storebror Lonzo Ball, der i 2017 blev draftet som nummer to af Los Angeles Lakers.

Hypen om LaMelo Ball har været stor – rigtig stor. Den lynhurtige og driblestærke amerikaner er ifølge mange et større talent end storebror Lonzo, og hovedpersonen selv mener også, at han allerede nu er bedre end sin storebror.

LaMelo Ball er derfor allerede nu et stort navn, og det medbringer naturligvis en masse interesse fra diverse firmaer som vil have den yngste af de tre Ball-brødre til at promovere firmaet. Da Lonzo Ball stod i denne situation, valgte han at forblive tilknyttet til familiens brand og afviste tilbud fra Nike, Adidas og Under Armour, da Lonzo Ball ikke kunne blive tilbudt en signatur-sko af disse firmaer.

Men LaMelo Ball har valgt at gå sine egne veje og løsriver sig fra familiefirmaet, Big Baller Brand. I stedet har Ball valgt at indgå en skoaftale med det tyske firma Puma – en yderst lukrativ aftale, forlyder det.

Aftalen har angiveligt en værdi på hele $100 millioner, og i aftalen er der inkluderet et privatfly. 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA