fbpx
Connect with us

LA Lakers

Lakers sikrer sig førstepladsen i Western Conference

Los Angeles Lakers sikrede sig førstepladsen i Western Conference efter nattens sejr, hvor blandt andre Anthony Davis viste storspil.

LeBron James, Lakers, Mural
LeBron James, Lakers, Mural

Los Angeles Lakers spillede natten til tirsdag endnu en kamp i NBA-boblen i Orlando. Kampen, der var holdets tredje efter genstarten, blev vundet med cifrene 116 – 108 mod Utah Jazz efter en stærk afslutning på 3. quarter. Holdet kom dermed op på 51 sejre i grundspillet, hvilket betyder, at de ikke længere kan hentes af Los Angeles Clippers i kampen om at slutte øverst i Western Conference.
Der resterer forsat 5 kampe af grundspillet for Lakers holdet, hvor de blandt andet skal møde Houston Rockets og Denver Nuggets, som kan være spændende smagsprøver på styrkeforholdet i Western Conference inden slutspillets start.

Svingende form

Lakers holdet har nu spillet tre kampe efter genstarten, hvor det er blevet til to sejre samt et enkelt nederlag. Både i sejren over Utah Jazz og Los Angeles Clippers viste Lakers holdet god form, og især Anthony Davis ser skræmmende ud især offensivt med henholdsvis 42 og 34 point. Mellem disse to kampe spillede holdet dog mindre imponerende mod en af topholdende fra Eastern Conference, da de tabte med 15 point til Toronto Raptors i en kamp hvor Anthony Davis kun fik scoret 14 point, hvoraf 9 af disse var på straffekast. I nattens opgør mod Utah viste LeBron James også storspil, da han med 22 point, ni assists og otte rebounds var tæt på at få endnu en triple-double til samlingen.

Topholdet fra Los Angeles har altså vist svingende form i de tre kampe, de har spillet efter den ufrivillige pause, men nu kan alt fokus altså rettes mod slutspillet, hvor de uden tvivl vil få brug for at alle spiller op til deres bedste, hvis de skal have en chance for at sikre sig klubbens 17. mesterskab.

Nye guards

Avery Bradley valgte inden afrejse til boblen i Orlando at meddele, at han ikke ønskede at medvirke i genstarten af NBA-sæsonen. Udover dette tab blev point guard veteran, Rajon Rondo, skadet i en af de indledende træninger i Orlando, hvor han blev meldt ude i 6-8 uger med en brækket tommelfinger. Som erstatning for Avery Bradley fik Lakers holdet dog lov til at skrive kontrakt med JR Smith, der sammen med nyligt ankomne Dion Waiters skal forsøge at gøre det op for de to manglende guards. Det er svært at konkludere noget endegyldigt efter blot tre kampe, dog ligner det allerede nu at Dion Waiters med hans aggressive og direkte spillestil kan bidrage til holdet kommende fra bænken. JR Smith er en fantastisk skytte, når det kører for ham, og derudover har han værdi erfaring fra slutspillet, som mandskabet forhåbentligt kan få gavn af, når dette begynder.
Spændende bliver det ihverfald at følge holdet i slutspillet, hvor mange har store forhåbninger til dem.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

22 år gammel, bosat i Aarhus og studerer til dagligt på AU. Stor interesse for basketball og især NBA

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Lakers