fbpx
Connect with us

LA Clippers

Lakers mod Clippers er udskudt efter Kobe Bryant’s død

Ovenpå gårdsdagens tragiske nyhed har NBA ledelsen valgt at udskyde kampen mellem Lakers og Clippers, som skulle spilles natten mellem tirsdag og onsdag, i respekt for Lakers-stabens mange tætte relationer til den afdøde stjerne.

Kobe Bryant
Flickr - Keith Allison

Kampen, som skulle spilles i Staples Center i nat, er aflyst. NBA har valgt at udskyde den til en endnu ikke fastsat dato i respekt for Lakers stab, efter Kobe Bryant i går omkom i et helikopterstyrt sammen med sin datter og syv andre personer. Kobe Bryant spillede 20 sæsoner i organisationen og havde blandt mange andre et meget tæt forhold til holdejer Jeanie Buss.

Lakers havde i forvejen aflyst gårdsdagens træning, da holdet skulle samle sig ovenpå den forfærdelige nyhed, og har nu i samråd med Clippers og NBA aftalt at udskyde kampen.

Hvornår kampen i stedet skal spilles, vides ikke endnu. Den udmelding kommer senere.

Kobe Bryants død er kommet som et stort chok blandt basketballfans verden over. I USA sørger hele landet, og det aftryk Bryant har sat på basketballverdenen er ufatteligt stort. Det er en helt usammenlignelig tragedie uden historisk sidestykke, og det er som om, hele NBA verdenen er gået i stå og sorger som en fælles enhed.

Sidste gang en NBA kamp blev udskudt, var en i Boston i 2013, da der sprang en bombe under Boston Marathon, som dræbte tre personer og skadede mindst 264 personer. Det er altså kun noget, som sker under yderst særlige omstændigheder, hvilket Kobe Bryant’s død absolut må siges at være.

Læs her vores portræt af Lakers-legenden: https://www.fullcourt.dk/nba/portraet-af-kobe-bryant/?fbclid=IwAR1yD2hDjQ_s0sgi6W4LqHbjuHMY7G-uQ4FapD1VDqtBbuXJLo3FbnAqWCI

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Clippers