fbpx
Connect with us

Detroit Pistons

Lakers blokerede Pistons sejrschancer

Los Angeles Lakers red deres stærke forsvar til sæsonens sejr nummer 29 i nat mod Detroit Pistons.

Da fjerde periode startede i nattens kamp mellem Los Angeles Lakers og Detroit Pistons var hjemmeholdet i risiko for at tabe deres første kamp til et hold med flere nederlag end sejre.

Hvad der fulgtes var en vild periode, hvor Lakers scorede periodens første 15 point, herefter gik Detroit på et 13-1 run, inden Anthony Davis dominerede de sidste fire minutter med 11 af hans 24 point. Lakers holdt fast og vandt kamp 106-99. Los Angeles har ikke tabt siden juledag mod deres lokalrivaler.

Lakers’ forsvar har været en af de store historier hele sæsonen. Holdet har et af de bedste forsvar i ligaen, og er det hold som blokerer flest skud per kamp. Dét talent var til fuld skue natten til mandag. Hele 20 blocks blev det til fra de gule og lilla. Anthony Davis viste igen, hvorfor han er en af storfavoritterne til titlen som årets forsvarsspiller. Ikke mindre end otte gange lagde han låg på Detroits skudforsøg.

Javale McGee vandt igen underholdningsprisen, da han i første periode ramte en dyb treer, da skuduret løb ud. Han leverede desuden seks blocks. Det er altid lidt overraskende, når McGee spiller rigtig godt – og det synes ligakontoret vist også:

Detroits store spiller, Andre Drummond, havde tydelig problemer med Lakers’ dominerende big men. Han scorede godt nok 12 point og hentede 18 rebounds, men han ramte kun to af sine 13 skudforsøg. Den tidligere MVP, Derrick Rose scorede 28 point for Pistons.

Lebron James havde igen en triple-double med 21 point, 14 rebounds og 11 assists. Det var James’ 90. trible-double i hans karriere.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Detroit Pistons