fbpx
Connect with us

LA Lakers

Los Angeles Lakers hyldede Kobe Bryant på ‘Mamba Day’

Datoen skrev i går den 24. August, også i basket munde kaldet ‘Mamba Day’.

“Det var en smuk aften for vores franchise. Det var en kamp vi aldrig vil glemme.” Sådan udtalte LeBron James efter kampen mellem Los Angeles Lakers og Portland Trail Blazers.

Los Angeles Lakers havde op til kampen, taget en masse tiltag i brug, blot for at hædre den tidligere superstjerne, Kobe Bryant. Baggrunden for hyldesten skyldes, at det var d. 24/8 – de to tal som Kobe Bryant spillede med i løbet af sin karriere. Dagen bliver derfor også ofte omtalt som “Mamba Day”. Lakers stillede op til kampen, i en specialdesignet Lakers-trøje, som blandt andet indeholdte Kobe Bryants signatur i hjørnet af trøjen.

Desuden så indeholdte den speciallavet trøje også et stort hvidt hjerte på højre bryst, som symboliserede Kobe Bryants datter Gianna Bryant. Både Gianna og Kobe Bryant gik bort i et tragisk helikopter uheld tilbage i Januar-måned.

Derudover kom det senere frem, at man i byen Los Angeles omdøber vejen Figueroa Street til Kobe Bryant Boulevard. På denne nye boulevard ligger meget passende Staples Center, hvor Los Angeles Lakers husere til dagligt.

Los Angeles Lakers vandt overbevisende kampen 135-115, og fører dermed serien 3-1 inden næste kamp spilles i aften.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Jeg er Fullcourts Basketligaredaktør og har været det siden starten af 2020. Jeg brænder for basketball og bidrager til både NBA og Basketliga delen af siden.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in LA Lakers