fbpx
Find os her
EVN Efterskolen ved Nyborg

Et chok har her til aften ramt NBA-vinderne fra 2016, Cleveland Cavaliers.

Kyrie Irving, som blev draftet af selvsamme Cavaliers i 2011, har fortalt, at han vil væk fra klubben, da han eftersigende ikke er tilfreds med den rolle, som han har haft indtil videre med LeBron James ved sin side.
Irving vil gerne have en større lederrolle, end han har haft, mens LeBron har haft styringen over størstedelen af især Clevelands angrebsspil.

Det er derfor LeBrons tilstedeværelse, der nu har fået Irving til at anmode om et trade hos Cavs’ ejer, Dan Gilbert.

Efter sigende var LeBron James heller ikke blevet underrettet af Irving, inden Irving gik til bestyrelsen med anmodningen.

Rygterne er straks begyndt at florere rundt i ligaen, og et af stederne, som Kyrie Irving selv har nævnt, er San Antonio Spurs, hvor han vil komme til at spille sammen med stjernen, Kawhi Leonard, og under en af historiens bedste trænere i Gregg Popovich.

Irving selv har også nævnt Miami Heat, New York Knicks og Minnesota Timberwolves som ønskersteder.

Kyrie Irving har igennem sin karriere hos Cleveland snittet 21,6 point og 5,5 assists, så det vil altså være et stort tab for Cleveland Cavaliers at lide, hvis Kyrie Irving skulle blive tradet.

Hvis man skulle have glemt det altafgørende skud, Kyrie Irving satte i kamp 7 i 2016-finalerne mod Golden State Warriors, kan det ses eller genses lige her:

Foto: Keith Allison, Flickr

Mere fra Cleveland Cavaliers