fbpx
Connect with us

Brooklyn Nets

Kyrie Irving ude resten af sæsonen med skulderskade

Brooklyn Nets point guard, Kyrie Irving, vil blive opereret i sin skulder. Han vil derfor miste resten af sæsonen.

Foto: Fiba.com

Brooklyn Nets’ stjerne Kyrie Irving vil sidde ude resten af sæsonen, da han skal have en operation i sin højre skulder.

Irving har kun spillet i 20 kampe i denne sæson, og Nets har ikke set de forventede resultater. Der er derfor opnået enighed om at kigge mod fremtiden og sikre, at Irving er 100% rask til næste sæson, hvor Kevin Durant forventes tilbage.

Irving skadeshistorie er efterhånden godt kendt. I sine otte første sæsoner deltog han kun tre gange i mere end 70 kampe.

Kyrie Irving og Brooklyn hiver hermed stikket på en skuffende første sæson sammen. Det var ikke muligt at finde ud af, hvordan Irving passede med Spencer Dinwiddie og Caris LaVert. De tre playmakere spillede kun 19 kampe til sammen.

Nu vil holdet starte på næsten bar bund næste sæson, når Durant vender tilbage. Durant og Irving kom til Nets i sommers for at kreere en mesterskabstrup. Men der er altså stadig store spørgsmålstegn omkring, hvordan de to All Star-spillere passer med resten af truppen.

Et lyspunkt?

Det er simpelthen svært at erklære, at Brooklyn Nets er et bedre hold uden Kyrie Irving. I playoffs ville deres chancer nok være større med Irving på banen end på bænken. Alligevel har Nets klaret sig bedre uden Irving. I kampe, hvor han har spillet, har Brooklyn vundet otte men tabt 12.

I kampe, hvor point guarden har spillet, er recorden 17-16. Brooklyn Nets ligger i øjeblikket på en syvende plads i Eastern Conference. De er imidlertid blot én sejr Orlando Magic. Hvis Nets slutter sæsonen stærkt, skal det blive interessant at se, hvordan snakken om Irving vil være til sommer.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Brooklyn Nets