fbpx
Find os her

NBA

Khris Middleton: Jeg elsker at have kampen i mine hænder

Hør om Khris Middletons sæson med Milwaukee Bucks, hvor du blandt andet får et indblik i, hvordan han oplevede buzzerbeateren mod Celtics i kamp 1 af dette års slutspil.

Khris Middleton har spillet sin bedste sæson nogensinde. Han har snittet 20,1 point, 5,2 rebounds og fire assists per kamp.

I slutspillet gik det endnu bedre, for selvom Milwaukee røg ud i første runde til et skadesplaget Boston-mandskab, så sprudlede Middleton. 24 point, fem rebounds, tre assists og en evig trussel alle steder på banen.

Hans procenter var vanvittige i den serie. Han skød 59 procent fra gulvet og hele 61 procent bag 3’eren. Han snittede næsten 40 minutter per kamp, og var i mange kampe en mere central del af spillet end superstjernen Giannis Antetokounmpo.

Middleton selv var ikke overrasket over sin egne præstationer, for det ligger helt naturligt til ham at spille de store kampe på de største scener.

“Jeg er selvtillidsfyldt. Jeg synes, jeg er en spiller som ikke er sky overfor presset og de store kampe. Jeg er bare mig selv. Jeg elsker de øjeblikke. Jeg elsker at have kampen i mine hænder, og at jeg skal være udfaldet. Sejr eller nederlag, så giver jeg alt jeg har og gør mit bedste,” sagde Middleton.

Middleton har været igennem en lang udvikling i NBA, hvor han blev draftet i anden runde af Detroit Pistons, og blot fik 27 kampe, hvor af ingen var fra start, i sin første sæson.

I Bucks har han dog opnået en kæmpe succes, hvor han sammen med Giannis Antetokounmpo er en af de bærende kræfter.

Selv er Middleton heller ikke sen til at rose dem som duo, men anerkender, at det kommer til at kræve mere, hvis de skal blive ved med at blive nævnt blandt de bedste.

“Jeg synes vi er deroppe af. Det eneste der holder os inde i den diskussion, er slutspilssejre. Vi skal videre i slutspillet og til finalerne. Hvis vi kan gøre det, så tænker jeg at folk vil anerkende, at vi er en af de mest dynamiske og talentfulde duo’er i ligaen,” sagde Middleton.

Khris Middleton tilbragte sin weekend i København, hvor han deltog i flere arrangementer i samarbejde med BørneBasketFonden.

Se vores interview med NBA-stjernen i videoen i toppen af artiklen.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Milwaukee Bucks