fbpx
Find os her

NBA

Kevin Love forlænger med Cleveland Cavaliers

Kevin Love kan se frem til en kontraktforlængelse på $120 millioner

Kevin Love - Cleveland Cavaliers - Keith Allison - Flickr
Foto: Keith Allison - Flickr.com

Kevin Love rejste i sin tid til Cleveland, for at vinde mesterskaber med LeBron James og Kyrie Irving. En dødbringende trio, som sammen skulle besejre Golden State Warriors. I sæsonen 2015-2016 lykkedes det da også, men siden da er det gået stødt ned ad bakke.

Hverken LeBron eller Irving er at finde i Ohio længere, og håbet om endnu et mesterskab regnes som utopi.

Hele situationen bringer minder til Miamis Big Three, hvor Wade var Miamis søn som Kyrie var Clevelands. LeBron var frelseren der tog sine talenter til klubben og med sig havde han sin trofaste makker, Love/Bosh. En makker der ikke stjal rampelyset eller overskrifterne, men som var stabiliteten selv.

Tilbage står Kevin Love nu, som Bosh også gjorde det til sidst. Nu hviler alt presset på hans skuldre, og troen på at nå slutspillet i næste sæson lever i bedste velgående. (Lad os krydse fingre for, at en kontraktforlængelse er alt Love skal gennemgå)

Dan Gilbert og Koby Altman har nemlig ikke lagt skjul på, at det var en stor prioritet for dem, at holde på power forwarden, og at det var altafgørende for at holde liv i drømmen om slutspil i næste sæson.

Love kan se frem til $120 millioner over fire år, efter at have skrevet under med Cleveland. Aftalen træder dog første i kraft efter den kommende sæson, når hans nuværende kontrakt ophører.

Kevin love skiftede i 2014 fra Minnesota Timberwolves til Cleveland Cavaliers, hvor han har snittet 17,1 point, 10 rebounds og 2,1 assists.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Cleveland Cavaliers