fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

Kevin Durant udgik med skade i comeback

Kevin Durant vendte i nat tilbage efter en skade, som har holdt ham væk den seneste måned. Men 11 minutter inde i sit comeback måtte han forlade Scotiabank Arena med endnu en skade.

Foto: FIBA.com

Kevin Durant gjorde i nattens femte NBA-finale sit comeback efter en skadespause på en måned. Durant gjorde et fint indhop i sin første periode tilbage efter den skade, som han pådrog sig mod Houston Rockets i anden runde af årets udgave af NBA-playoffs. Durant sænkede tre 3’ere og han var brandvarm fra finalens start, hvor Warriors var i kontrol over kampen.

Men hvad Golden State Warriors gik og frygtede blev kort inde i anden periode en realitet. Kevin Durant gik ned med en skade efter en duel med Serge Ibaka, og den dobbelte Finals MVP tog sig direkte til den nedre del af hans højre ben.

Raptors-fansene reagerede på Warriors-profilens skade med jublen til manges undren. Philadelphia 76-ers stjernen, Joel Embiid, gik straks til tasterne og udtrykte sin holdning om fansenes ageren.

Skaden sendte chokbølger igennem Warriors-bænken, der måtte se deres stjerne gå ned med endnu en skade. Durant blev hjulpet ud af Scotiabank Arena af hans holdkammerat Andre Iguodala, en ansat i Warriors trænerstaben og tæt efterfulgt af Stephen Curry, der ligeledes fulgte med ud i omklædningsrummet. KD leverede 11 point i sit comeback, der desværre endte på den værst tænkelige måde.

Skadens omfang er endnu uvist, hvorfor en scanning vil foretages tirsdag. Warriors’ General Manager, Bob Myers, kunne dog slå fast, at der er tale om en skade i Durants akillessene. Hvorvidt det er en overrevet akillessene eller ej, vil scanningen vise, fortalte den tydeligt berørte Myers til pressen efter kampen. Dog melder flere kilder nu ud, at der formodenligt er tale om en overrevet achillessene.

Durant forlader Scotiabank Arena på krykker.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

More in Golden State Warriors