fbpx
Find os her

NBA

Kevin Durant stor-roser LeBron James’ skifte til Lakers

Det er ikke mange reaktioner fra andre NBA-spillere der er kommet på LeBron’s skifte til Lakers, men nu taler en af de største ud.

Foto: Fiba.com

“Jeg elsker det, jeg absolut elsker det. Jeg syntes det er den perfekte beslutning, det perfekte skifte for ham. Han gjorde alt hvad han skulle i Cleveland. Han bryder barrierne for hvor NBA-superstjerner skal spille henne.” Sådan udtaler den to-gange Finals-MVP om LeBron James.

LeBron James skiftede fornyligt på en fire-årig aftale til Los Angeles Lakers, og dermed skabt fornyet opmærksomhed på det traditionsrige mandskab.

De to stjerner kommer minimum til at møde hinanden fire gange næste sæson, og kan da også render ind i hinanden igen når slutspillet engang starter. Los Angeles Lakers og Golden State Warriors er sågar også i samme division.

Kevin Durant taler sågar også som, at han aflagde LeBron et besøg. Du kan høre om hvad de to superstjerner talte om i interviewet nedenunder. Et interview ESPN har bragt.

Er du i øvrigt på udkig efter nyt NBA tøj, eller måske en Mitchell & Ness NBA Swingman trøje med Kevin Durant fra hans tid i Seattle Supersonics, så besøg NordicBasketball.com kom nu.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Golden State Warriors