fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Kemba Walker er fortid i Charlotte Hornets

Kemba Walkers tid i Charlotte Hornets er ovre. Det er en realitet, efter at Walker har skrevet under på en kontrakt med Boston Celtics.

Flickr - Keith Allison

Mange forventede, at Kemba Walker ville blive hos Charlotte Hornets, som draftede ham tilbage i 2011. Sådan skulle det ikke blive.

Kemba Walker har tegnet en 4-årig kontrakt med Boston Celtics. Han kan se frem til $141 millioner over de fire år. Der var ellers forlydender om, at Walker havde tænkt sig at forlænge med Hornets, men han er nu fortid i Charlotte Hornets.

De $141 millioner svarer til hvad man kalder en max kontrakt, hvilket er det højeste beløb, som Boston var i stand til at tilbyde Kemba Walker.

Hvis Walker havde forlænget med Hornets, ville han kunne have skrevet under på en såkaldt “supermax-kontrakt”. Her ville lønnen være på $221 millioner over fem år. Hvorvidt Hornets havde i sinde, at tilbyde Walker denne kontrakt skal være usagt. Fakta er, at Hornets nu har mistet deres startende point guard uden, at få noget tilbage for ham.

Dermed kommer Kemba Walker til at ersatte Kyrie Irving på point guard-positionen på Boston-mandskabet, efter at “Uncle Drew” skrev under med Brooklyn Nets.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

19-årig skribent bosat i Aarhus. Jeg dækker både NBA og Basketligaen og kan ofte findes ude i Vejlby-Risskov Hallen til Bakken Bears´ hjemmekampe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Boston Celtics