fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Julen kommer tidligt i år

NBA fans kan allerede nu glæde sig over gaver NBA forsyner med første juledag. Vi får blandt andet kampen om tronen i Los Angeles og matchuppen fra sidste års semifinaler i vest-konferencen mellem Houston Rockets og Golden State Warriors.

Foto: Arkiv

For de fleste NBA fans ender julefrokosten første juledag med at sidde foran skærmen og se underholdende basketball på NBA Christmas Day. Når NBA ruller over skærmen, bliver der sikkert stadig drukket juleøl til kampene, da det for mange er blevet en del af juletiden.

Nu er dette års kampe offentliggjort, dog er rækkefølgen på dem ikke fastlagt endnu:

  • Los Angeles Clippers vs. Los Angeles Lakers
  • New Orleans Pelicans vs. Denver Nuggets
  • Boston Celtics vs. Toronto Raptors
  • Milwaukee Bucks vs. Philadelphia 76ers
  • Houston Rockets vs. Golden State Warriors

 

Tre udvalgte opgør

 

Clippers vs Lakers

Kampen om tronen i LA, bliver nok den mest sete kamp. Her serveres Lebron James og Anthony Davis fra Lakers ansigt til ansigt med Kawhi Leonard og George Paul fra Clippers. Det er både spillere og hold, som har potentiale til at komme i NBA finalerne. Og udover det, så er det på papiret 48 minutters fantastisk basketball.

Rockets vs Warriors

Houston Rockets skal spille i Golden States nye arena i San Fransisco, Chase Center. Det bliver på papiret 48 ligeså underholdende minutter med afslutninger og scoringer i særklasse. Oveni det får vi to rivaliserende hold med samme spillestil, fastbreaks med hurtige afslutninger bag trepointslinjen, som Stephen Curry, James Harden, Tristan Thompsom og Eric Cordon mestrer til perfektion.

Bucks vs 76ers

Her får vi et mulig finalemøde i øst-konferencen mellem -sidste sæsons MVP- Giannis Antetokounmpo fra Bucks og Joel Embiid fra 76ers. To spændende spillere under 26 år, der stadig bliver bedre for hver sæson. Det er to hold som bliver spændende at følge de kommende år. Kan Giannis levere på samme måde i år, og kan Al Horford spille sig ind med Ben Simmons og Embiid? Det er et svar, vi muligvis får første juledag, hvor de tørner sammen i et potentielt intenst opgør.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Boston Celtics