fbpx
Connect with us

Denver Nuggets

Joe Johnson tæt på NBA comeback

Efter sommers MVP-titel i BIG3 turneringen er Joe Johnson måske at finde i NBA, når den nye sæson starter til oktober.

Eric Kilby Flickr.com
Eric Kilby - flickr.com

Bleacher Report meddeler, at den nu 38-årige Joe Johnson skal træne med Philadelphia 76ers i dag, torsdag d. 29. august, og ser dermed ud til at ænse et comeback i verdens bedste liga. Han har også aftalt at skulle træne med Los Angeles Clippers, Denver Nuggets og Milwaukee Bucks over de næste par uger, så det bliver spændende at se, om en af holdene bider på og signer den syvdobbelte all-star spiller.

Joe Johnson er kendt som værende en meget clutch trepointsskytte, som fungerer godt både som spot-up skytte, men som også kan kreere sit eget skud. Deraf har han fået tilnavnet Iso-Joe. Om det er den version af Joe Johnson, der kan forventes må tiden vise, men historisk set har man som minimum kunne være sikker på at have en solid forsvarsspiller med Johnson i sin fold. Sidst vi så ham i NBA, var da han spillede for Houston Rockets i slutningen af 17/18 sæsonen. Her snittede han seks point på toogtyve minutter pr. kamp i den regulære sæson, efter han blev afskediget af Utah Jazz halvegs inde i sæsonen. Rockets gentegnede ham ikke på en kontrakt, og siden har han ikke tilhørt en NBA klub.

Johnson har ikke ligefrem siddet på hænderne efter han forlod NBA og har over sommeren vist, at han måske stadigt har det, der skal til. Snakken om hans mulige tilbagetog til NBA kommer nemlig i kølvandet på, at han er blevet udnævnt som MVP i BIG3 ligaen, en 3×3 turnering stiftet i 2017 af rapperen Ice Cube, som primært består af pensionerede NBA-spillere, hvor han i særklasse har været den bedste spiller. I et interview i forbindelse med turneringen har han selv udvist et ønske om at komme tilbage i NBA.

Se her Joe Johnson skyde sit hold “Triplets” i finalen i BIG3 ligaen for bare få dage siden:

Ydermere kan det være at Johnson får selvskab af en anden gammel kending, den tidligere Philadelphia spiller Spencer Hawes, som ligeledes træner med klubben i dag. Centerspilleren, draftet som nr. 10 i 2017 af Sacramento Kings, tordnede sidste sæson ud for Los Angeles Lakers’ G League hold, South Bay Lakers og har fra 2010-1014 spillet i netop 76ers hvor han snittede ti point, syv rebounds og to assist pr. kamp.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

More in Denver Nuggets