fbpx
Find os her

NBA

Jimmy Butler taler ud: Jeg så rødt. Det var følelser og passion

Jimmy Butler satte sig, efter gårsdagens træning med ESPN’s Rachel Nichols, ned og leverede et usandsynligt ærligt interview.

Foto: Fiba.com

ESPN’s Adrian Wojnarowski kunne i går fortælle, at Jimmy Butler var vendt tilbage til Wolves’ træning. Men det var ikke hele historien. Jimmy Butler var nemlig tilbage med et temperament udover det sædvanlige. Han råbte af sine trænere og medspillere. Han konfronterede Wolves’ general manager og han gik fysisk hårdt til hans holdkammerater.

Jimmy Butler var tilbage med et brøl, og ingen skulle være i tvivl om det.

ESPN’s Rachel Nichols har efterfølgende sat sig ned med Butler, for at få løftet sløret for, hvad der egentligt foregik denne onsdag middag.

“Jeg er så passioneret, og jeg elsker spillet. Jeg gør det ikke for noget andet end, konkurrencen og for at bevise mig selv. Alle mine følelser kom bare ud på en gang,” sagde Jimmy Butler til ESPN’s Rachel Nichols.

Han uddyber efterfølgende og fortæller, at det muligvis ikke var den rigtige måde at gøre det på.

“Jeg kan ikke kontrollere det, når jeg er på banen. Det er min kærlighed til spillet. Det er den ægte udgave af mig. Den fineste, mest rå udgave. Det er den udgave du får på banen’, sagde han.

Jimmy Butler har længe været rygtet væk fra Minnesota, hvor hold som Clippers og Knicks har været nævnt. Senest var det Miami Heat der angiveligt var tæt på, men den handel brød sammen i de afgørende forhandlinger.

En af grundene til, at Butler vil væk, er at han ikke får nok fra sine medspillere. Han kommer tilsyneladende ikke godt ud af det med spillere som Andrew Wiggins og Karl-Anthony Towns, som ifølge Butler ikke vil spillet og konkurrencen nok.

“Er jeg hård mod Karl-Anthony Towns? Ja! Men det er, hvem jeg er. Jeg er ikke den mest talentfulde. Hvem er den mest talentfulde spiller? Det er KAT. Hvem er den spiller med det mest naturlige talent? Wiggins. Han har de længste arme, de største hænder, han hopper højest og han kan løbe hurtigst. Men hvem kæmper mest? Mig. Jeg kæmper. Jeg kæmper virkelig hårdt. Jeg giver mig til fulde, hver eneste træning,” sagde Jimmy Butler.

Butler forklarer efterfølgende, at bare fordi han er tilbage i træning, betyder det ikke, at han bliver hos Minnesota.

Det er en situation, der kan fikses, men han tror ikke på det.

Han ved at hans træner, Tom Thibodeau håber, at Butler vælger at blive, men at det ikke er nok.

Du kan se hele det utroligt ærlige interview med Jimmy Butler i videoen lige under:

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Minnesota Timberwolves