fbpx
Find os her

Utah Jazz startede sæsonen med at sende deres store stjerne Gordon Hayward til Boston, hvorefter man skulle redefinere sig selv. Forventningerne faldt en smule, og herefter blev Rudy Gobert skadet. Endnu et slag for et Jazz mandskab, der i de første 16 kampe tabte de 11. Dog fik man Gobert tilbage, og så begyndte rookien Donovan Mitchell at røre på sig.

I nat kulminerede sæsonen så med billet til slutspillet trods de store udfordringer i år. Lakers blev besejret 112-97, og igen blev unge Mitchell topscorer for udeholdet.

28 point blev det til i en kamp, hvor Utah aldrig rigtig var i problemer. Lakers stillede op uden en del profiler, da både Thomas, Kuzma, Ball, Deng og Ingram var ukampdygtige.

Josh Hart, Tyler Ennis og Julius Randle var toneangivende for hjemmeholdet med 25, 22 og 17 point i nat i Staples Center. Hos Jazz var Mitchell dominerende med 28 point, 9 rebounds og 8 assists. Joe Ingles lavede 22 point, mens Jae Crowder producerede 18.

Med playoff-billetten i hånden forlader Utah Jazz dramaet om slutspilspladserne i Western Conference. Holdene fra femte- til niendepladsen kæmper voldsomt om at komme ind i det forjættede land nu. Pelicans, Spurs og Thunder ligger med 46 sejre, mens Timberwolves og Nuggets har 45. En af disse klubber misser playoff, men det ligger for de øverste i egne hænder nu.

Foto: ken-lund-flickr

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra LA Lakers