fbpx
Find os her

NBA

James Nunnally tager springet til NBA

Akkurat som forventet har James Nunnally valgt ikke at forlænge med den tyrkiske storklub Fenerbahce, i jagten på udfordringer i verdens bedste liga NBA.

Foto: Fenerbahce.org

Det har længe været offentlig kendt at James Nunnally ikke ønskede at fortsætte karrieren i Europa, i sin jagt på en kontrakt i verdens bedste basketball liga NBA.

Nu er det lykkedes for amerikaneren, og sent igår blev det officielt at James Nunnally skifter Europa ud med NBA.

Det er anden gang at den 28-årige amerikaner skal spille i NBA. Tilbage i 2014 spillede han for både Atlanta Hawks og Philadelphia 76ers, hvor det blev til i alt 13 kampe. I den kommende sæson skal han spille for Minnesota Timberwolves

Nunnally har spillet de seneste to sæsoner for den tyrkiske storklub Fenerbahce, hvor han for to sæsoner siden også var med til at vinde EuroLeague-trofæet.

I 29 kampe har Nunnally snittet 9,3 point, 2,1 rebounds og 1,3 assists pr. kamp, og samtidigt ramt 54% af sine skud, samt 55,4 fra trepointslinien.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Boba er sidens administrerende redaktør. Han startede som journalist for Fullcourt i oktober 2010 og er i dag en af sidens mest dedikerede medlemmer. Han har erfaring fra bla. tre Final Four turneringer i Europas bedste klubturnering EuroLeague, Eurobasket 2015, massevis af danske kampe og finaler, samt både europæiske klub- og landskampe. Han har selv spillet Basketball i mange år, og har fulgt sporten siden barnsben, hvilket ikke er overraskende, da han stammer fra den basketball-glade nation Serbien.

Mere fra EuroLeague