fbpx
Find os her

NBA

J.J Redick forbliver en 76’er

Philadelphia 76’ers bringer den erfarne skytte tilbage i folden på en etårig kontrakt.

Foto: Flickr - Keith Allison

Efter Philadelphia 76’ers måtte se Lebron James falde mellem hænderne på sig, vendte de sig hurtigt mod deres egen free agent.

J.J Redick vender tilbage til Philadelphia på en kontrakt, som vil betale ham omkring 12-13 millioner dollars næste sæson.

Redick ville have passet perfekt ind på et Lakers hold med Lebron James i spidsen. Redick har dog længe fortalt, at han elsker at bo på østkysten, og ville ikke væk derfra. I stedet for James bliver det igen Ben Simmons, som skal assistere hans scoringer i den kommende sæson.

Redick er en vigtig brik at få tilbage for 76’ers, som har brug for skytter rundt om Simmons og Joel Embiid. Sidste år scorede Redick karrierens bedste 17,1 point per kamp og ramte 42% af sine trepointsforsøg.

Redick er lige fyldt 34 og med denne kontrakt, vil han næste sommer have tjent 35-36 millioner dollars hos Philadelphia. Redick har spillet sine kort helt perfekt de sidste par år.

Philadelphia har misset sin chance ved Paul George og Lebron James. Der er ikke mange spillere tilbage på markedet, som vil gøre den store forskel for dem næste år.

De kan stadig tilbyde en af de bedste pakker for Kawhi Leonard, som de måske ser sig nødsaget til at jagte mere desperat nu.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra NBA