fbpx
Find os her

NBA

Isaiah Thomas i forhandlinger med Orlando Magic

Efter en lidt skuffende sidste sæson for Isaiah Thomas, skal han nu prøve at genfinde successen, og måske skal den findes i Orlando.

Foto: Flickr - Keith Allison

Det blev ret hurtigt gjort klart, at Thomas ikke ville forlænge med Los Angeles Lakers. Derfor må den 29-årige guard nu søge nye græsgange, og ifølge den amerikanske journalist, Alex Kennedy, så skulle han og Orlando Magic være i dybe forhandlinger.

I sæsonen 2016/17 blev Thomas nummer fem i afstemningen om titlen som ‘Most Valuable Player’, men der var ikke meget af dette i sidste sæson. Måske han kan genfinde niveauet i Orlando næste sæson.

Det blev kun til 32 kampe i sidste sæson for den lille guard, hvilket skyldes en hofteoperation, som betød han først var kampklar i Januar-måned. Kort efter sin debut i Cleveland, blev han dog tradet til Los Angeles, hvor han var at finde de sidste 17 kamp i sæsonen.

Orlando Magic står og mangler en point guard, efter man sendte sin gamle point, Elfried Payton, til Phoenix Suns. Og et eventuelt partnerskab med den nye rookie, Mohamed Bamba, kan måske være starten på noget nyt og godt for Orlando, der har været væk fra det sjove selskab længe.

Foto: Flickr – Keith Allison

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra NBA