fbpx
Find os her

NBA

Isaiah Thomas er det nye guld i Denver

Isaiah Thomas håber på at kunne vende tilbage til sin All-Star form, når han næste år spiller for Denver Nuggets.

Foto: Flickr - Erik Drost

Hvis du følger Isaiah Thomas på instagram, kunne du igår se ham bruge sin instagram-story til at minde folk om hans spetakulære 16/17 sæson.

@isaiahthomas is plotting 👀

A post shared by SportsCenter (@sportscenter) on

Som Sportscenter så rigtig skrev, så plottede Thomas på noget – offentliggørelsen af sit nye hold.

Isaiah Thomas vil næste år spille for Denver Nuggets. Han har skrevet under på en etårig kontrakt, som er to millioner dollars værd. Denver bliver Thomas’ fjerde hold indenfor det sidste år. Hans rejse har taget ham fra MVP-kandidat i Boston, til skadesplaget og underpræsterende i Cleveland, til L.A Lakers i Lebrons udsalg sidste sæson, og nu til Denver på en minimumskontrakt.

Sidste år blev det kun til 32 kampe for Cleveland og L.A. Her leverede Thomas 15,2 point, 2,1 rebounds og 4,8 assists per kamp. Egentlig ganske acceptable stats, indtil man ser hans skudprocenter: 37,3% og 29,3% fra treeren. Det var tydeligt for alle, at Thomas ikke var klar efter sin skade. Han blev derfor også lukket ned d.29 marts.

Det bliver spændende at se, om Isaiah Thomas igen kan lukke munden på sine kritikere og vende tilbage til sin All-Star form. Denver virker som det perfekte sted, hvor den 30-årige point guard kan reetablere sig selv.

Nuggets har altid været glade for at score point, og deres forsvar har længe været deres akilleshæl. Det samme kan siges om Thomas. Han kommer nok til at starte kampene på bænken, men burde se mange minutter, hvis han kan holde sig skadesfri.

Denver Nuggets ser med Nikola Jokic, Gary Harris, Jamaal Murray, Will Barton, Isaiah Thomas og rookien Michael Porter Jr. (når han kommer tilbage fra skade) ud til at blive et af de mest sete League Pass hold. Underholdningen er garanteret, og hvis Thomas kan finde lidt af sin All-Star form igen, så er der playoff nok også på vej tilbage til Denver.

Denver har i nat også skillet sig af med power forwarden Kenneth Faried, som længe har manglet spilletid.

 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Denver Nuggets