fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

Hvornår kommer Iguodala til at spille igen?

André Iguodala og Memphis Grizzlies er blevet enige om, at den erfarne spiller ikke skal møde op til træningslejr i næste uge.

Foto: Flickr - Keith Allison

Andre Iguodala var en vigtig del af superholdet Golden State Warriors de sidste fem sæsoner. I holdets første mesterskab vandt han endda titlen som Finals MVP. Men alle gode ting har en ende.

Da Kevin Durant forlod Warriors denne sommer, så organisationen en hurtig mulighed for at redde lidt af stjernestøvet, som var på vej væk. De fik hentet D’Angelo Russell ind fra Brooklyn Nets, som Durant var på vej til. Holdet måtte imidlertid sige farvel til Iguodala for at skabt plads til Russells kontrakt.

Memphis Grizzlies var så venlige at tage Iggys kontrakt på 17,2 millioner dollars på sig. De skulle bare lige have et første runde draft pick også. Det var en god mulighed for et Memphis hold, som i den grad mangler aktiver til at forbedre deres fremtid. Forventningen var fra mange, at Memphis ville købe Iguodala fri af sin kontrakt eller bytte ham for endnu et draft valg.

Den tidligere All Star ønskede at starte og slutte sæsonen for et af holdene i Los Angeles. Hverken Lakers eller Clippers havde imidlertid noget at bytte med, som Memphis ville have.

En spiller fanget i spillet

Og det er så der, vi er i dag. Iggy ønsker ikke at spille i Memphis, og de har ikke lyst til at betale 17 millioner for en spiller, som ikke passer ind i deres planer. De to muligheder; at blive købt fri eller byttet, er ingen større enighed om på nuværende tidspunkt.

Hovedpersonen kan ikke gøre så meget i denne situation, medmindre han er villig til at frasige sig en stor del af sin løn. Da det er hans sidste store lønningsår, er det ikke svært at forstå, at han vil have det hele med.

På den anden side står Grizzlies organisationen, som ikke skylder Iguodala – eller L.A holdene – noget, så de holder selvfølgelig fast i, at de vil forbedre deres draft position.

Igår nat kom det så ud, at Grizzlies og Iguodala, er blevet enige om, at han ikke skal møde op, når holdet starter træningslejr i næste uge. De føler sig sikre på, at de kan finde en byttehandel inden deadlinen den 6. februar. Det bliver dog næppe de to hold, som Iggy ønsker.

 

 

 

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Golden State Warriors