fbpx
Find os her

“Vi fik, hvad vi fortjente. Vi fik en røvfuld. Der er ikke nogen anden måde at sige det på.”

Sådan lød ordene fra Steve Kerr efter nattens nederlag til Houston Rockets.

127-105 endte kampen, hvor Golden State i anden halvleg var nede med hele 29 point. Det største antal point de har været nede med, på noget tidspunkt, i dette års slutspil.

“Vi lod dem få selvtillid med nogle nemme skud i starten. Vi lod dem komme i gang.  Men giv dem kredit. De kom ud og spillede en god kamp og fik alle i gang,” sagde en slukøret Steve Kerr i det efterfølgende pressemøde.

Om det var Golden State der lod Houston komme i gang eller ej, så blev de i hvert fald varme i Rockets-lejren.

Eric Gordon, Trevor Ariza og P.J. Tucker kombinerede for 68 point, og ramte 12 ud af 18 skud bag 3’eren. Anderledes problematisk havde holdets to stjerner det fra 3-pointsland, hvor de blot ramte fire ud af 20 skud. Men Chris Paul og James Harden bidrog stadig med henholdsvis 16 og 27 point, hvilket er væsentligt mere end hvad, Steve Kerr kunne få ud af sit mandskab.

Kevin Durant havde som sædvanlig en, lad os kalde det, ‘over-middel’-præstation med 38 point, men udover det var der ikke megen hjælp at hente. Splash Brothers og Green scorede sammenlagt 30 point, hvor Curry stod for 16 af dem. 16 point føles dog som meget, på en aften, hvor det virkede til at intet ville ramme nettet fra hans side af. Han ramte blot en 3’er, og missede syv.

Houston tog kamp 2, og serien drager nu til The Bay Area, hvor Oracle Arena venter på to højintense kampe. Første opgør af de to spilles natten til mandag klokken 02.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Golden State Warriors