fbpx
Find os her

Hvis man vil have noget her i livet, så må man tage det selv. Det var netop Houston Rockets gjorde i kamp tre efter at have mistet hjemmebanefordelen. Houston er favoritter til at udfordre Golden State Warriors i Western Conference finalerne. Først skal de dog lige besejre Utah Jazz, som har overrasket alle i år efter de mistede deres stjerne Gordon Hayward.

De første to kampe i serien delte holdene, hvilket betød, at Utah Jazz efter sejren i kamp to stjal hjemmebanefordelen. I nat skiftede serien til Salt Lake City, hvor Jazz havde vundet 15 af deres sidste 19 kampe (inklusiv playoffs).

 

Rockets har ingen problemer med det tynde luftlag

Normalt har Utah Jazz en kæmpe hjemmebanefordel, men mod Houston Rockets var der ingen fordel at finde i den første periode. Rocket skød afsted ved start, og scorede 39 point i de første 12 minutter. Og det var ikke bare angrebet, som var dominerende. Houston tvang Jazz til at lave 6 turnovers i de første ti minutter og samtidig blev Mitchell og Ingles lukket ned.

Det dominerende spil fortsatte i anden periode, og Rockets fordoblede Utahs point, da hornet meldte halvlegens komme – 80-40. Selvom Houston blev dødelige efter pausen, og Utah vandt anden halvleg blev kampen aldrig tæt og endte med en 113-92 sejr til Houston.

11 ud af Houstons 12 spillere scorede i kampen. James Harden og Eric Gordon scorede 25 point hver, og Harden delte 12 assists ud også.

Jazz’ startere fandt aldrig takten

Donovan Mitchell lignede for første gang i playoffs en rookie, da han kun formåede ti point på 16 forsøg og samtidig havde tre turnovers. Joe Ingles ramte blot to ud af sine ti forsøg, og Derrick Favors blev spillet ud af kampen. Han fik blot 13 minutter på banen. Royce O’Neale og Rudy Gobert ramte skød henholdsvist syv af ti og seks af otte, og blev holdets topscorere med 17 og 12 point.

Starterne scorede 47 point til sammen. I kamp to scorede de 75 point. Utah Jazz er ikke dybe nok til, at de kan hamle om Houston Rockets eksplosive angreb uden, at deres startere spiller godt.

I de to første kampe, havde holdet med flest treere vundet kampen. I kamp tre ramte begge hold 11 langdistanceskud, og Utah var faktisk bedre procentvis, men det var ikke nok til at gøre op for holdets 16 turnovers. De gav bolden væk dobbelt så mange gange som Houston.

Næste kamp i serien er på mandag nat, og mon ikke Quin Snyders hold kommer bedre forberedt til den kamp.

 

 

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Houston Rockets