fbpx
Find os her

NBA

Houston kunne ikke stoppe Splash Brothers

Golden State fremtvang en kamp syv på hjemmebane mod et Houston-hold, der var uden Chris Paul. Kampen endte 115-86.

Foto: Fiba.com

I anden halvleg af nattens opgør scorede Stephen Curry og Klay Thompson, bedre kendt som Splash Brothers, samlet 37 point. Houston Rockets scorede 25 point i anden halvleg. Hele holdet, til sammen.

Det var endda efter at Houston havde startet kampen klart bedst, hvor de i første periode allerede havde bragt sig foran med 17 point, og den føring holdt man hele første halvleg.

Problemet er, når Curry og Klay først begynder at ramme deres skud, så vælter de ind over en som en tsunami, og pludselig er kampen afgjort. Houston var trætte i anden halvleg. De løb tør for energi, og James Hardens 32 point og ni assists var ikke nok, til at stoppe Golden State-maskinen. De manglede Chris Paul, der var ude med en skade, og muligvis også er det til kamp syv.

I anden halvleg kunne Rockets simpelthen ikke følge med, og de ramte blot fire ud af 17 forsøg bag 3’eren, og endte med hele 21 turnovers. Der skal en hel anden energi til, hvis Houston skal vinde, og så må de for alt i verden ikke misse deres 3-pointsskud som i nat.

James Harden er dog klar over, hvad der skal til, for at de ikke står med en bitter skuffelse efter kamp syv i Toyota Center.

“Intet har ændret sig for os. Vi ved, hvad vi skal gøre. Vi har stadig troen. Vi tror på os selv, og nu har vi kun ét forsøg tilbage,” sagde James Harden efter kampen ifølge ESPN.

Men udover at Houston skal ramme deres egne skud, så er der ikke meget at gøre, hvis Splash Brothers udfolder sig, som tilfældet var i nat.

35 point til Klay Thompson og 29 point fra Curry, samtidig med at Kevin Durant bidrog med yderligere 23 point.

Kamp syv spilles i Toyota Center natten til tirsdag klokken 03:00.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Golden State Warriors