fbpx
Find os her

NBA

Harrison Barnes blev tradet midt under kamp

Natten til torsdag spillede Charlotte Hornets mod Dallas Mavericks. En kamp der fik en mærkværdig drejning, midt i fjerde periode. Harrison Barnes for Dallas Mavericks blev skiftet pludseligt ud. Det gjorde han fordi, at han ikke længere var en Mavericks spiller. Han blev tradet til Sacramento Kings midt under kampen.

Harrison Barnes blev midt under nattens kamp tradet. Med godt og vel seks minutter tilbage af fjerde periode skulle han en tur på bænken. Ikke på grund af dårligt spil, men fordi han ikke længere var en Mavericks spiller.

Dallas Mavericks så muligheden for et trade med Sacramento Kings. Harrison Barnes bliver sendt til Sacramento Kings, i bytte for veteranen Zach Randolph og den unge Justin Jackson.

Sacramento Kings får derfor fat i lige den spiller de manglede. De stod og manglede en small forward, der kan skyde og dække op. En disciplin netop Barnes har mestret. I bytte får Dallas en ung spiller med potentiale i Justin Jackson. En veteran der kan være mentor for deres flåde af ungt talent i Zach Randolph.

Måden Harrison Barnes blev tradet på har vakt vrede blandt ligaens spillere. Især LeBron James havde et par ting, at sige omkring håndteringen af situationen. LeBron lagde følgende på Instagram efter tradet.

Det blev til 204 kampe i en Dallas Mavericks uniform for Barnes. I løbet af sin tid i Texas snittede han 18,8 point, 1,6 assists og 5,2 rebounds.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Dallas Mavericks