fbpx
Find os her

Sæsonen igennem har folk været besat af spørgsmålene om Houstons dominans og om rivaliseringen med holdet fra The Bay area. Kan Houston slå Golden State? Er James Harden og Chris Paul nok? Er dette året, hvor de bliver vippet af tronen?

Svaret efter kamp 1: ‘Glem det’.

Kevin Durant var rødglødende med 37 point og formidabelt forsvarsspil. Han har sagt flere gange i løbet af sæsonen, at han havde lagt mere vægt på sine defensive opgaver denne sæson end tidligere, og at han så det som en udfordring, at blive bedre defensivt.

Og i nat var hans lange lemmer overalt på banen.

Kevin Durant kunne dog ikke klare det hele selv, eftersom James Harden trods alt også leverede imponerende 41 point og syv assists, imens Chris Paul også bidrog med 23 point og 11 rebounds.

Det var hele Golden States mandskab der hjalp til. Der var ikke en spiller, som ikke fuldførte sin opgaver eller ikke gjorde sit arbejde. Durant skal have meget kredit for sin præstation i Toyota Center i nat, men samlet set var det i den grad en sejr for hele holdet.

Golden State beviste endnu en gang, at når slutspillet er i gang er de et helt nyt hold. Intensiteten og tempoet de spiller med, stiger med raketfart, hvor selv Rockets ikke kan følge med.

Efter kampen måtte Houstons cheftræner, Mike D’Antoni også indse, at 106 point og dobbeltcifrede indsatser fra hans to stjerner, ikke er nok, mod et mandskab med fire All Stars og et utroligt fundament.

“Harden bliver nødt til at score 55 point næste gang. Det må jeg bare fortælle ham,” sagde D’Antoni ifølge ESPN.

Næste opgør af serien er på onsdag, hvor Houston skal forsøge at udligne serien, i håbet om at give fansene den historiske serie de har længtes efter og efterspurgt.

Kasper er redaktør for NBA på Fullcourt.dk - Han dækker desuden også Bakkens kampe og har en forkærlighed for Chicago Bulls.

Mere fra Golden State Warriors