fbpx
Connect with us

Atlanta Hawks

Harden og Young i nervepirrende duel

James Harden og Trae Young blev i natten de første modstandere til at levere 40-point triple-double i samme kamp.

Foto: Flickr - Keith Allison

Atlanta Hawks har ikke haft meget succes i denne sæson. De har haft dopingskandaler, nederlag på stribe og ligger i øjeblikket som det dårligste hold i hele NBA. Nattens kamp mod topholdet, Houston Rockets, var derfor ikke overraskende en for stor bid at sluge.

Trae Young, Hawks’ unge point guard, er statistisk set holdets eneste lyspunkt. I kampen mod Rockets spillede han lige op med den tidligere MVP, James Harden.

De blev de første modstandere til at have en triple-double med 40 point i en kamp nogensinde. Young blev desuden den yngste spiller til at have syv kampe med 40+ point.

Som så mange andre gange i år, har Youngs præstation ikke betydet en sejr. Houston vandt 122-115. Men kampen blev væsentligt mere spændende, end nogen havde troet efter første periode. 45 point smed Houston i kurven mod Atlantas 29.

Kiggede man på Atlantas bænk var der intet håb at hente. Det var en flok modløse mænd, som prydede bænken. En god afslutning på anden periode bragte Hawks tilbage i kampen og momentummet tog de med videre til anden halvleg. 77-62.

Tredje periode fulgtes holdene fint ad, men det gav ikke Atlanta mulighed for at hente ind på gæsterne. I sidste perioden begyndte kampen at gå Hawks’ vej. Stille og roligt og hentede hjemmeholdet ind på Harden og co. Og med to et halvt minut tilbage var Houston kun foran med tre, 112-109. Hawks kom aldrig tættere.

Clint Capela havde også en stor kamp. Han leverede sin fjerde 20-20 kamp i denne sæson. 22 point og 22 rebounds blev det til i denne kamp. Rebounds’ne var delt helt ligeligt mellem offensive og defensive.

Med sejren holder Houston Rockets (25-11) sig på tredjepladsen i Western Conference, men Los Angeles Clippers  (26-12) og Utah Jazz (25-12) ånder dem lige i nakken.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

More in Atlanta Hawks