evn-dk
Fullcourt
17. mar 2017 - 15:38

Kevin Durant update

Efter Kevin Durant overstrakte sit knæ i en kamp mod Washington Wizards gik det skævt for Warriors. Man tabte 5 af de næste 7 kampe. Men hvor langt er Durant fra comeback?

FIBA.com

Fra starten af sæsonen var det interessant at se, om en så dominerende spiller som Durant kunne finde plads på superholdet fra Golden State Warriors. Det tog lidt tid, men så kom det også. I voldsom grad! Warriors så uovervindelige ud i en periode.

Men nu er Durant knæskadet, og da man efterfølgende (inklusive kampen mod Wizards) tabte 5 af 7 kampe og satte forspringet til San Antonio Spurs totalt over styr, så meldte tvivlen sig om holdets psyke.

Topspillere, talenter og kvalitet er der masser af på holdet fra Oakland, men med Durants exit var reaktionen en anelse overraskende. Curry har ikke helt kunne finde dirigentstokken, og holdet har virket rystet.

Nu har man så hentet to sejre. En kneben en mod 76’ers og så et blowout på 30 point mod Magic i nat. Måske er man ved at finde sig selv, og så kan en ny proces så starte, når man får Durant tilbage – medmindre alt bare falder i hak igen.

Durant sad på en motionscykel i mandags, og til Steve Kerr fortalte han, at han følte sig godt tilpas med knæet.

Man forventer lige nu i Warriors lejren, at Durant er tilbage til de sidste kampe i regular season. Han er dog ikke aktiv overhovedet i træningerne, men man forventer hurtige fremskridt snart.

 

Foto: Fiba.com

Seneste nyheder