fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

Golden State Warriors taber første kamp i ny arena

Golden State Warriors spillede første preseason-kamp hjemme mod Los Angeles Lakers i nat. En kamp hvor de store stjerner for begge hold så stærke ud, og som gæsterne vandt sikkert 101-123.

Bryce Edwards - Flickr.com

Ny era for Warriors

Golden State Warriors tog i nat imod Los Angeles Lakers på deres nye hjemmebane Chase Center, efter de har rykket over på den anden side af “The Bay Bridge”, fra Oakland til San Francisco. Det var begge holds første preseason-kamp, og i øvrigt den første NBA-kamp der er blevet spillet i San Francisco siden 1971. Det var en flot ny kulisse, og der var fuldstændigt udsolgt, hvilket er usædvanligt for en normal preseason-kamp.

Warriors har i mange år været meget inaktive i free agency, men i år har været anderledes. De har foretaget mange ændringer og er derfor et hold, der skal spilles sammen. Det samme gælder for Lakers.

Allerede et døgn inden kampstart havde Lakers’ nye headcoach, Frank Vogel, annonceret at både Lebron James og Anthony Davis ville få spilletid. Det samme gjaldt Warriors stjerner Steph Curry, Draymond Green og nyerhvervede D’Angelo Russell. Selvom det er preseason og stjernerne derfor sjældent spiller mange minutter, var der altså lagt i kakkelovnen til en interessant kamp.

Lakers starter godt ud

Det var tydeligt, at Lakers var kommet for at spille basketball. James styrerede tropperne fra start og bragte dem foran 0-11 på en af sine velkendte and-one spil. Knap seks minutter inde tog Warriors deres første timeout bagud 5-18, da Davis rebounder bolden, efter Danny Green brændte et trepointsskud, og dunkede bolden i kurven. James blev skiftet ud, men havde på daværende tidspunkt allerede assisteret fire gange til sine holdkammerater. Lakers så rigtig gode ud fra start.

Warriors var meget svækket på center-positionen, da de manglede både Kevon Looney og Willie Cauley-Stein på grund af småskader, og det var tydeligt, at de havde problemer mod Lakers tre største spillere, Davis, McGee og Howard. Efter første periode var Lakers foran 20-33.

Warriors 28. valg i årets draft, Jordan Polle, så godt ud i anden periode. Halvvejs inde scorede han sit ottende point i perioden til stillingen 37-42. Ligeledes begyndte Curry også at vise tænder, og han sluttede med 18 point efter første halvleg. Russell gjorde derimod ikke noget særligt væsen af sig.

AD, Lebron og reserverne

Det var tydeligt, at Warriors manglede flere af deres store spillere, og i første halvleg førte Lakers klart i rebound-statistikken 11-18. Davis lignede en mand, der var ustoppelig. Han dunkede bolden i kurven adskillige gange, og der var ikke meget, Warriors kunne stille op mod ham. Ved halvleg havde han scoret 22 point og taget 10 rebounds på kun 18 minutter. James lignede heller ikke ligefrem en spiller, der går ind til sin 17. NBA-sæson, og på samme minutantal som Davis, lavede han ubesværet 15 point, 3 rebounds og 8 assist. De to Lakers-spillere viste glimt af nogle af de ting, man kan forvente og glæde sig til indtil den kommende sæson. Ved halvleg var stillingen 51-59.

I anden halvleg fik stjernerne fra begge hold lov at hvile sig, og de nyindkøbte og bænkspillerne fik lov til at vise sig frem. Igen kan man nævne Jordan Polle, som sluttede med 17 point i sin første kamp for Warriors. Lakers var, blandt andet på grund af velspillende Alex Caruso og Troy Daniels, langt stærkere end Warriors i anden halvleg. Kampen sluttede 101-123 til Lakers, og selvom preseason-kampene i princippet er ligegyldige, og det handler mest om at opbygge en god kemi på holdet, havde Warriors nok håbet på at vinde deres første kamp i deres nye arena. De to hold mødes dog hele fire gange i preseason, så de får chancen for at tage revanche inden længe.

Se Anthony Davis’ første højdepunkter i gul og lilla her:

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

25 årig skribent bosat i Århus. Følger NBA på tæt hold, og har altid været stor Los Angeles Lakers fan.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Golden State Warriors