fbpx
Find os her

Efter seks kampe mellem Golden State Warriors og Houston Rockets, skulle alt afgøres i nat i Houston, Texas. Det var vind eller forsvind.

Begge hold var ramt af skader. Houston Rockets manglede Chris Paul og de forsvarende mestre fra San Francisco var uden deres altmuligmand Andre Iguodala.

Starten på kampen var meget rodet, men utroligt intens. Men et Houston Rockets run på 8-0 bragte dem hurtigt foran, og læg dertil at Klay Thompson kom i fejl-problemer. Houston vandt første periode 24-19.

Houston Rockets kom flyvende ud til anden periode, og selvom James Hardens startede perioden ude på bænken, så kunne Houston Rockets se dem selv være foran 34-23 efter fire minutter af anden periode. Et forspring Golden State Warriors ikke fik hentet inden pausen. Rockets var foran 54-43 efter den første halvleg.

I klassisk Golden State Warriors-stil brugte de tredje periode til at bevæge sig tættere og tættere på Houston Rockets. Med kun fem minutter tilbage af tredje periode, var Golden State Warriors blot bagud med én boldbesiddelse. Kort efter kunne Warriors se dem selv foran 64-61.

Golden State Warriors, og især Stephen Curry, fik for alvor åbnet op for sluserne i tredje periode. Man holdt hjemmeholdet til sølle 15 point, mens de selv scorede imponerende 33 point på blot tolv minutter. I hele tredje periode ramte Houston Rockets ikke en 3-points-scoring. Man var 0 på 14 forsøg i den periode.

James Harden gjorde hvad han kunne for, at få Houston Rockets tilbage i kampen. Men Houston Rockets blev ved at med at skyde sig selv ud af kampen. Man formåede at brænde 27 tre’er i træk, hvilket er ny rekord for flest brændt skud i træk i NBA-slutspils’ regi.

Men selvom, at Houston Rockets fandt lidt momentum i fjerde periode, så var det ikke nok til at få lukket hullet, og dermed kunne Golden State Warriors krone dem selv som Western Conference-mestre, og dermed finalister i dette års NBA-finals. Warriors vandt kampen 92-101.

En sejr som blev grundlagt i defensiven. Houston Rockets fik på intet tidspunkt nogle nemme point. Rockets skød horrible 40% fra gulvet, hvilket ikke var nok til at bryde Golden State-stimen. Rockets ramte kun syv ud af 44 3-points-skud.

Stephen Curry og Kevin Durant steppede for alvor op for de forsvarende mestre. Stephen Curry var én rebound for en triple-double. Han sluttede kampen med 27 point, ti assists og ni rebounds. Durant tilføjede 34 point, fem rebounds og fem assists.

Finalerne starter torsdag den 31. maj i Oakland Arena, hvor Cleveland Cavaliers kommer på besøg.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Golden State Warriors