fbpx
Find os her

NBA

Golden State Warriors er klar til finalerne for femte år i træk

Golden State Warriors er klar til finalerne efter fjerde sejr i træk over Portland Trail Blazers. Portland kæmpede bravt, kampen skulle i overtid for at finde en vinder. Warriors vandt den fjerde kamp i serien 119-117.

FOTO: Keith Allisson, Flickr.com

Golden State Warriors er klar til finalerne for femte år i træk. Det er første gang, siden Boston Celtics gjorde det fra 1957-1966, at et NBA hold når fem finaler i træk. Warriors vandt serien 4-0. Det gjorde de på trods af at de manglede tre vigtige spillere. Andre Iguodala, DeMarcus Cousins og ikke mindst Kevin Durant var ude med skader.

Stephen Curry og Draymond Green sikrede Warriors sejren og derved videre avancement. For første gang nogensinde, havde to holdkammerater en triple-double i samme slutspilskamp. Curry sluttede kampen med 37 point, 12 rebounds og 11 assists. Green scorede ikke helt så mange point. Det blev til 18 point, 14 rebounds og 11 assists for Warriors’ forsvars general.

Portland Trail Blazers kæmpede bravt i seriens sidste kamp. Damian Lillard spillede kampen med en skade på ribbenene. Ikke desto mindre spillede han en flot kamp. Han scorede 28 point og langede 12 assists hen over disken. Han fik chancen for at vinde kampen i overtiden. Desværre blev Dame Time ikke aktiveret og han brændte skuddet.

Meyers Leonard fortjener et stående bifald for hans præstation. Han spillede sit livs kamp. 30 point og 12 rebounds. 25 af de 30 point blev scoret i første halvleg.

Warriors skal møde enten Milwaukee Bucks eller Toronto Raptors i finalerne. Stillingen i den serie er 2-1 i Bucks’ favør. Første finalekamp bliver spillet natten mellem torsdag d. 30 maj og fredag d. 31 maj.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Golden State Warriors