fbpx
Connect with us

Golden State Warriors

Golden State tog fusen på Harden og Westbrook

Det der skukle have været Christmas Days mest forudsigelige kamp endte noget overraskende med et kæmpe resultat for hjemmeholdet.

Draymond Green - Golden State Warriors - Screenshot
Foto: Arkivfoto

Med fem kampe på baskettraditionsdagen Christmas Day og lokalopgør i Los Angeles i fokus havde opgøret mellem Golden State Warriors og Houston Rockets kun trukket opmærksomhed på grund af James Harden og om hvor stort Rockets skulle udradere bundholdet fra vestkysten.

Hjemmeholdet havde dog en helt anden agenda på programmet, for med en fantastisk holdpræstation og seks spillere med et tocifret antal point, slog vicemestrene storfavoritterne med 116-104.

Det lignede tidligt, at kampen ville bevæge sig i den forventede retning. Houston fik skabt et forspring, men Golden State Warriors var bestemt ikke gået ind til kampen med intentionen om at lægge sig fladt ned. Efter første periode var gæsterne kun foran med et enkelt point. Den føring udbyggede de frem mod pausen, men med kun fire point mellem de to hold havde værterne alt at kæmpe for.

Efter pausen fik Warriors lukket godt ned for James Harden, der var en af  Rockets’ bedst skydende spillere, og samtidig kom Draymond Green og D’Angelo Russell for alvor ind i kampen. Warriors udbyggede langsomt føringen, mens frustrationerne hos gæsterne blev tydeligere. Russell Westbrook forsøgte sig meget fra distancen, men var horrible 0/8. Harden droppede til sidst at deltage i kampen, og så kunne hjemmeholdet lukke kampen og juble over den noget uventede men fuldt fortjente sejr.

Westbrook blev topscorer med 30 point og fik samtidig en double-double med 12 rebounds. Og Harden fik en double-double med 24 point og 11 assist. Damion Lee var Warriors’ mest scorende med 22 point og havde en imponerende double-double med 15 rebounds. Draymond Green og D’Angelo Russell stod begge for 20 point, men Russell var ligesom Westbrook horribel fra distancen med 1/10 ramte skud.

Køb dit NBA-gear her

Skribent på Basketligaen siden 2013. Dansk basket er den klare favorit, men der følges med i basket på internationalt plan både i NBA og Europa.

More in Golden State Warriors