fbpx
Find os her

NBA

Gæt NBA Playoffs topscorer og vind præmier med YouBet

Her kommer lige en lille ekstra konkurrence i samarbejde med YouBet. Du skal blot gætte hvem der scorer flest point i dette års slutspil af NBA.

Foto: Keith Allison

YouBet er i den grad på banen med en masse interaktivitet op til dette års NBA Playoff! ikke nok med, at du i deres konkurrence om et rejsegavekort til NBA kampen i Paris næste år, så har vi i samarbejde med YouBet også lavet vores egen lille konkurrence.

Du skal blot gætte hvem du tror, der bliver topscorer i dettes års NBA Playoff, for at have et lod i puljen. Første præmien er et gavekort på 1000 kr. til NordicBasketball.com, og som trøstepræmie er der der 9x gavekort på 100 kr. til YouBet.

Er der flere med det rigtige svar, trækkes der lod om hovedpræmien.

For at deltage skal du hoppe ind på vores Facebook-side og finde opslaget for denne konkurrence. Her skriver du hvem du tror scorer flest point i Playoffs. Vinderne får direkte besked på Facebook, når NBA sæsonen er slut.

Betingelser: Gavekortet til YouBet skal bruges inden 7 dage efter modtagelsen.

Husk også at deltag i YouBets store konkurrence om et rejsegavekort til NBA kampen i Paris næste år.

Læs mere om den her.

Casper er 31 år og er ejer af Fullcourt Media, som også står bag Fullcourt.dk. Casper bidrager til sidens funktionalitet, og arbejder mest bag kulissen for, at skabe et godt fundament for sidens medarbejdere og naturligvis brugerne. Casper overtog Fullcourt.dk tilbage i 2014, hvor siden efterfølgende er vokset kraftigt, og er nu et veletableret og respekteret medie i den danske basketballverden. Han bidrager naturligvis også selv med artikler når tiden er der til det, hvor han primært dækker Team FOG Næstved i Basketligaen.

Mere fra NBA