fbpx
Connect with us

Boston Celtics

Fullcourts forudsigelser – Vores brackets

Her på redaktionen har vi lavet vores brackets for, hvilke hold der kommer hele vejen til finalen, selv der er bred enighed om, hvem der i sidste ende står med titlen i hænderne.

Sebastian Fjordvald:

Til at starte med, er alle mine valg truffet ud fra at holdenes respektive stjerner bliver klar til første runde af slutspillet. Når det så er sagt, hvis Golden State Warriors kan holde sig skadesfrie, kan vi desværre godt aflyse slutspillet i år, og give mesterskabet til All Star-holdet fra San Fransisco. De har skabt et dynasti, som kan sammenlignes med de gamle Chicago Bulls dage med Michael Jordan.

Golden State Warriors vil dog i år, få en lidt hårdere vej til mesterskabet, da de skal op imod solide mandskaber som L.A Clippers, Houston Rockets og Denver Nuggets på deres vej til finalerne.

Playoffs bliver i år meget mere interessant end de sidste to år, da East og West konferencerne har forbedret sig betydeligt. Samtidig med det, har vi ikke LeBron James med for første gang i 13 år. Derfor er konkurrencen i East intensiveret, og der er flere sultne hold som gerne vil overtage LeBron James’ ubemandet trone i East.

Hvis man skal sætte sine penge på potentielle serier, hvor der kan ske overraskelser i første runde, så er der to serier. Portland Trail Blazers og Oklahoma City Thunder, henholdsvis tredje og sjette seed. Disse to hold er begge to ramt af skader, så sejren kan vippe begge veje i alle kampene. Dog har Oklahoma City Thunder overtaget, da Portland Trail Blazers mangler deres anker i midten Jusuf Nurkic.

Den anden serie er, Philadelphia 76’ers og Brooklyn Nets. Philadelphia 76’ers bedste spiller i Joel Embiid er desværre ude med en rygskade, og er muligvis ude i første runde. Brooklyn Nets har været rigtig godt kørende den sidste måned, og kan sagtens køre på deres momentum ind i slutspillet. Brooklyn Nets har et ungt hold blandet med en masse veteraner med slutspil erfaring.

Mathias Deleuran: 

Warriors vinder deres tredje mesterskab i træk.

Vi vidste det før sæsonen overhovedet var gået i gang, og ikke meget har ændret sig. Medierne kørte en episode mellem Kevin Durant og Draymond Green, men det har ikke ødelagt forholdene i omklædningsrummet eller på banen. Men jeg tror Bucks kan tage to kampe hjemme, på grund af Giannis og et system, der er skræddersyet til både Giannis og det moderne NBA.

Jeg ser to hold i West, som kan udfordre Warriors. Ikke slå dem ud, men udfordre dem. OKC og Rockets. Rockets’ angreb og James Harden er ustoppelige, hvis de rammer dagen. De skal simpelthen udscore Warriors. OKC har bygget et hold omkring deres to stjerner, som forsvarsmæssigt kan spille op mod de fleste. Jeg tror dog ikke, at nogle af holdene kan slå dem ud, og derfor ryger de begge ud, når de henholdsvis møder dem i anden runde og Conference Finals.

East er utroligt spændende i år.

Jeg tror dog ikke, at nogen kan røre et Bucks-mandskab, hvor Giannis går til kurven, og de resterende fire spillere, nærmest står på første tilskuerrække. Der er næsten umuligt at dække, og når de samtidigt er et af ligaens bedste forsvar, bliver det svært. Men Raptors og Celtics ser jeg, ligesom alle andre, som de bedste udfordrere. Jeg tror dog at Pacers tager et svækket Celtics hold i syv kampe, ligesom de gjorde med LeBron sidste år.

Kristian Hofstedt:

NBA-sæsonen 2018-2019 byder på et hæsblæsende slutspil. Der bliver benhård konkurrence om at nå det forjættede land, nemlig NBA finalerne.

Højdepunktet er hele slutspillet. Vi får lov til at se de bedste hold spille mod hinanden.

I år er Eastern Conference utrolig tæt. Der er fire hold, som potentielt kan nå finalerne; 76’ers, Bucks, Celtics og Raptors er alle realistiske finalehold.

Skal man skille fårene fra bukkene, så har Bucks været altdominerende denne sæson. Ført an af Giannis Antetokounmpo, har Bucks vundet 60 kampe og førstepladsen i Eastern Conference. Mandskabet har klart vist sig som et af ligaens bedste. De har haft sæsonens andenbedste angreb, kun overgået af Warriors. Udover at være et fremragende offensivt hold, har de også sæsonens bedste forsvar. Bucks er for alvor en værdig udfordrer til titlen om verdens bedste basketballhold.

Ét hold er stadig fremtrædende favoritter til mesterskabet, og har været det de sidste fire år. Golden State Warriors er ubestridte favoritter. De har fem tidligere All Stars og All NBA-spillere, og to tidligere MVP’s. De bliver ganske enkelt ustoppelige. Modstanderne i Western Conference er gode hold. De er bare ikke på samme niveau som de forsvarende mestre. Houston Rockets var tæt på at overgå dem sidste sæson, men Warriors har kun forstærket sig. De bliver en endnu større mundfuld. Hverken Denver eller Thunder har den samme mængde af stjerner, for at kunne slå dem.

Golden State Warriors vinder i år deres tredje mesterskab i træk, samt det fjerde på blot fem år. Det er et af historiens bedste og mest dominerende mandskaber. Man skal bare sætte sig tilbage og nyde deres storhed, mens det varer.

 

Du kan lave din egen bracket og være med i konkurrencen om fede præmier, her!

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Næste kamp

More in Boston Celtics