fbpx
Find os her

NBA

Fullcourts forudsigelser: Største overraskelse

Her får I NBA-redaktionens bud på, hvem der indtil videre har været sæsonens største overraskelse.

Foto: Fiba.com

Nikolai Krogh: De’Aaron Fox

Jeg er på rekordtid blevet kæmpe fan af De’Aaron Fox. Få ting har Sacramento Kings gjort rigtigt, og her er valget af Fox absolut en af dem. Cheftræneren, Dave Joerger, har allerede udtalt at Fox er deres fremtidig franchise-spiller, og det kan jeg egentlig godt forstå. Han har virkelig vist spændende takter i denne sæson, og er vel lige nu den bedste spiller fra sidste års draft. Mest af alt, er han en publikumsmagnet med sine altetiske evner og vanvittige fart.

Kristian Hofstedt: Denver Nuggets

De missede slutspillet på sidste spilledag i sidste sæson.

I år har de besluttet sig for det skal være anderledes.

De har i denne sæson spillet fænomenalt. De har et utroligt velbalanceret hold. De ligger i øjeblikket nummer et i Western Conference. De har slået forhåndsfavoritterne til mesterskabet. Nuggets er ligaens syvende bedste angreb og femte bedste forsvar.

De er anført af Nikola Jokic, der for alvor er storspillende. 18,1 point, 10,2 rebounds og 7,4 assists. De mangler endda Gary Harris, Paul Millsap og Isaiah Thomas på grund af skader. Denver Nuggets skal tages alvorligt, især når vi når slutspillet.

Sebastian Fjordvald: Sacramento Kings

Der er vidst ikke noget der topper Sacramento Kings i år, når man kigger på overraskelser. Mange havde Kings som et lotteri-hold i år, men ingen havde forudset en mulig playoff sæson. Det er helt klart De’Aaron Fox’ skyld, eftersom han har løftet sit niveau betydeligt fra sin rookie-sæson. Kings ligger nummer to i pace i ligaen og nummer fire i effektive field goal, som er det der gør at de vinder kampe. De løber simpelthen over deres modstandere, hvilket også er en glimrende taktik, med et af de yngste hold i ligaen.

Mathias Deleuran: Sacramento Kings

Sidste gang Sacramento Kings spillede slutspilsbasketball, eksisterede der ikke en iPhone.
I år har de allerede vundet 16 kampe og ligger kun én kamp udenfor slutspillet med en sejrsprocent på over 50. Ført an af den unge D’Aaron Fox, der ligner en tidlig bejler til Most Improved Player. Han snitter lige nu 17,9 point, 7,3 assist med en PER på næsten 19. Sactown er vågnet fra de døde, og det bliver urimeligt spændende, at se om de kan holde de gode takter resten af sæsonen.

Kasper Duun: Marc Gasol og Mike Conley

Jeg er dybt imponeret over, at de to veteraner formår at komme tilbage efter to længerevarende skader, og dominere som de altid har gjort. At Gasol A.k.A Big Burrito er 33 år og har en af de bedste sæsoner i hans karriere. At Conley A.k.A Money Mike formår at snitte det højeste antal point i sin karriere, efter at have misset 70 kampe sidste år, og efter at han altså også har rundet de 30. Jeg er dybt imponeret og vigtigst af alt, dybt overrasket!

Deres talent, ærgerrighed og vilje taler sit eget tydelige sprog.

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Denver Nuggets