fbpx
Find os her

NBA

Fra Sydfyn og Sverige til NBA Summer League

Endnu en tidligere Basketligaspiller har denne sommer taget springet over til NBA Summer League, der denne sommer har tre tidligere Basketligaspillere på de forskellige holdkort.

Arkivfoto: Aske Strandbygaard

Den tidligere Svendborg Rabbits-spiller Michael Moore er blevet en del af Brooklyn Nets’ NBA Summer League-hold. Moore spillede på Sydfyn i 2017/2018-sæsonen, inden turen gik til Sverige, hvor han fik kontrakt med Borås Basket.

Moore spillede to solide sæsoner i Skandinavien, hvor han i første sæson hos Svendborg Rabbits spillede 22 kampe og snittede 15,82 point, 5,82 rebounds, 1,95 assists og 1,14 steals per kamp.

Hos Borås spillede han 50 kampe og snittede han sæsonen efter 16,06 point, 6,34 rebounds, 1,90 assists og 0,84 steals per kamp. Her nåede Moore og resten af Borås-mandskabet hele vejen til finalen, hvor de dog måtte se sig besejret af Södertälje Kings.

På trods af finalenederlaget spillede Moore en så flot sæson, at han blev inviteret til sommerbold på tværs af Atlanten.

“Jeg har altid været hårdtarbejdende. Der har altid været ting, som jeg ønskede at blve bedre til, så jeg har konsekvent brugt tiden på at arbejde på mit spil og blive bedre. Den mentalitet har tilladt mig at være forberedt på hvert niveau, som jeg har spillet på indtil videre, og har bidraget til min succes,” siger han til Fullcourt.dk.

Debut i NBA Summer League

Moore sad over i Brooklyns første kamp i NBA Summer League, som Dallas Mavericks vandt 96-92. I anden kamp vandt Nets 74-58 over HKS Croatia, hvor Moore fik sin Summer League-debut. Det blev til et enkelt minut på banen, som ikke førte til hverken skud, assists eller rebounds.

Den tidligere Kanin håber dog, at han får muligheden for at vise sig frem snart.

“Jeg holder mig klar og venter på min mulighed. Indtil da gør jeg alt, hvad jeg kan, for at bidrage til holdet på andre måder. Jeg håber, at jeg kan udnytte muligheden og lære så meget, som jeg kan,” siger han.

Michael Moore har allerede fremtiden på plads. I den kommende sæson tørner han ud for italienske Virtus Roma, der netop er rykket op i landets bedste række, Serie A. Moore har dog en klausul, hvor han kan hoppe ud af kontrakten, hvis et NBA-hold ønsker at skrive kontrakt med ham.

Jeg er sidens Basketligaredaktør og har været en del af Fullcourt-holdet siden 2014. Jeg kommer fra den basketglade by Svendborg, men har siden 2013 boet i København, hvorfor du ofte kan finde mig i hallen til basketkampe i Storkøbenhavn.

Mere fra Basketligaen