fbpx
Connect with us

NBA

Farvel og tak til Alvin Gentry i New Orleans

Lørdag aften meddelte New Orleans Pelicans, at de har valgt at afskedige cheftræner Alvin Gentry.

Foto: Flickr.com - Keith Allison

Efter en sløj præstation i NBA boblen i Orlando, hvor Pelicans gik 2-8, og dermed missede slutspillet for fjerde gang på fem år, fik Alvin Gentry sparket i New Orleans, der nu skal på jagt efter en ny cheftræner.

Alvin Gentry overtog trænersædet i New Orleans efter 2014-2015 sæsonen, og forlader nu klubben fem sæsoner senere med en 175-225 record. Gentry og Pelicans største succes sammen kom i 2018, hvor man nåede til anden runde af slutspillet.

I følge Sports Illustrated’s Chris Mannix, er Los Angeles Clippers assistenttræner, Tyronn Lue, favorit til at overtage trænersædet fra Alvin Gentry. Tyrann Lue har tidligere arbejdet sammen med nuværende Pelicans executive vice president of basketball operations, David Griffin, fra 2014-2017 i Cleveland Cavaliers, hvor de var med til at føre Cavaliers til deres første mesterskab.

New York Times’ Marc Stein melder, at Jason Kidd, der i øjeblikket er assistenttræner i Los Angeles Lakers, ligeså skulle være inde i billedet til det ledige trænersæde. Jason Kidd, der tidligere har stået i spidsen for Milwaukee Bucks.

Gentry kom til Pelicans efter tidligere at have været cheftræner hos Miami Heat, Detroit Pistons, Los Angeles Clippers og Phoenix Suns, og kan altså nu se sig om efter en ny arbejdsgiver en gang til.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in NBA