fbpx
Find os her

Alle elsker T.J McConnell i Philadelphia. Point guarden, som normalt kommer fra bænken, har over sin karriere vundet de fleste hjerter i byen med sin energiske spillestil. Samtidig ligner han mere en revisor end en NBA-spiller, og så er det altid sjovt at heppe på en, som får os til at tænke: ”Hvis han kan spille i NBA, så kan jeg måske også.”

Efter nattens kamp bør McConnell gå rundt med en advarsel – Prøv ikke dette derhjemme.

Han startede kampen i stedet for Robert Covington, og Sixers vandt deres første kamp i serien. McConnell leverede 19 point, syv rebounds og fem assists. Han scorede 14 af sine point i paint’en – flest af alle i kampen. Noget af en bedrift, når man deler banen med Embiid, Simmons og Horford.

T.J McConnell startede dette års playoff med at miste meget af sin spilletid til Markelle Fultz, men har fået den tilbage i Boston-serien. I de seneste to kampe, har Sixers indhentet store forspring af Boston med McConnell på banen.

Den anden Sixer

Ben Simmons og Joel Embiid er nogle af de bedste spillere i verden, og tiltrækker sig naturligt det meste af opmærksomheden. Men man skal nu ikke glemme Dario Saric, som blev draftet i 2014 og efter et par sæsoner i Europa tog til Philadelphia sidste sæson. Saric blev topscorer for Philly med 25 point og havde otte rebounds – fire af dem var offensive. Philadelphia vandt reboundspillet 53-43 og havde hele 16 offensive rebounds.

Saric lod spillet komme til sig og lavede hurtige beslutninger. På trods af hans størrelse er han en stor trussel på drives, og fik lette scoringer ved at gå i mod mindre forsvarsspillere eller ved at skyde over dem.

Bostons vidunder

Jayson Tatum fortsætter med at imponere og give Boston fans våde drømme om, hvad fremtiden bringer. Rookien scorede godt nok ‘kun’ 20 point – færrest point i denne runde – men det var sjette kamp i streg, at han præsterede 20 eller flere point. Han fik imidlertid ikke meget hjælp fra sine sædvanlige støtter; Al Horford scorede ti, Terry Rozier 11 og Jaylen Brown otte.

Boston kom hurtigt bagud med ti i kampen, men hentede Philadelphias forspring igen og endte med at vinde første periode. Sixers var imidlertid bedst i anden og tredje periode. Ved starten af fjerde havde hjemmeholdet en 11 points føring, som de holdt frem til slutfløjtet.

Sixers vandt 103-92 og fik dermed seriens første sejr. Ingen hold har nogensinde vundet en serie efter at have været bagud 3-0, skal Philadelphia blive de første?

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Boston Celtics