fbpx
Find os her

Det var inden aftenens kamp med Boston Celtics og Milwaukee Bucks vanskeligt at finde en decideret favorit. Boston er sønderskudt af skader med både Hayward, Irving, Smart og Theis ude, så Bucks med Antetokounmpo var ikke uden chancer i TD Garden.

Boston åbnede dog bedst, og med præcision og tempo løb de fra Bucks og var foran 29-17 efter blot en periode. Bucks slog dog resolut tilbage, og i anden periode fik man vendt tingene. På et tidspunkt var Bucks oppe med 10 point, men Boston fik igen arbejdet sig ind, og halvlegen indfandt sig med 47-44 til Milwaukee.

Dramatik til slut

Holdene kæmpede bravt frem og tilbage gennem de næste to perioder, men afslutningen på kampen vil man huske længe. De sidste minutter forløb med scoringer fra Boston på straffe samt hurtige løb og point fra Bucks.

Ved 96-96 havde Boston bolden og 10 sekunder igen. Terry Rozier, der har afløst skadede Kyrie Irving, viste nerver af stål, da han ventede til sidste sekund og lavede crossover på en nærmest opgivende Bledsoe. Tre point og Boston oppe med 99-96 med blot 0,5 sekund tilbage.

Herfra blev der storsmilet på Bostons bænk i den efterfølgende time-out, men de smil skulle stivne kort efter. For Bucks fik fra Antetokounmpo sat spillet igang, og en fremragende Chris Middleton satte det umulige skud til 99-99 – og dermed en utænkelig OT i Boston.

https://www.youtube.com/watch?v=gWt66lcZVCw

Antetokounmpo fejlede ud

Overtiden var tæt langt hen af vejen, men da Boston med en 110-107 føring fik kørt en fejl på Giannis Antetokounmpo med 13 sekunder igen – grækerens sjette og dermed afgørende – så blev det for meget op af bakke for et smukt kæmpende Milwaukee Bucks hold. Kampen endte på dramatisk vis 113-107 til Boston Celtics, der nu er oppe med 1-0 i serien, der fortsætter tirsdag igen.

For Milwaukee havde Antetokounmpo en voldsom statline med 35 point, 13 rebounds og 7 assists. Chris Middleton lavede 31 point, 8 rebounds og assists.

Hos Boston var Horford, Rozier, Morris og Brown toneangivende med 24, 23, 21 og 20 point hver.

 

Foto: Flickr – Keith Allison

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Denne profil bruges som forfatter til artikler med indhold fra flere af vores skribenter i samme artikel. F.eks. forudsigelser og gennemgange af hold og spillere, fra diverse turneringer.

Mere fra Boston Celtics