fbpx
Connect with us

Milwaukee Bucks

Embiid afmonterede en kyst Giannis

Der var aldrig rigtig spænding i Wells Fargo Center, hvor Philadelphia 76’ers hjemme, tog imod førerholdet fra Milwaukee Bucks. Kampen endte med et nederlag på 109-121 til Bucks, og blev samtidig det største nederlag til Milwaukee mandskabet i denne sæson.

Foto: Keith Allison - Flickr

Det var første gang i denne sæson at Joel Embiid og Giannis Antetokounmpo stod overfor hinanden. Mange eksperter havde før sæsonen forudset at netop disse to stjerner og deres respektive hold, skulle kæmpe om førstepladsen i Eastern Conference.

For 76’ers og Joel Embiid, har sæsonen indtil nu været en anelse skuffende, trods en respektabel mængde sejre. Mest af alt fordi forventningerne ikke er blevet indfriet med det spillermateriale som 76’ers besidder.

Forventningerne blev i den grad indfriet i aftenens kamp mod Milwaukee Bucks. Bucks kom ind til kampen med den bedste record, det bedste for forsvar og det andet bedste angreb i ligaen.

Med 121 point imod sig, blev Bucks’ forsvar i den grad udstillet, mod et yderest effektivt 76’ers angreb.

Hele 21 ramte trepointsskud på 47,7 procent, var med til at lægge fundamentet for sejren. De 21 ramte trepointsskud var tilmed en rekord, da intet hold førhen har ramt tilsvarende antal trepointsskud på netop Christmas day.

Embiid på en mission

Den direkte duel mellem Giannis og Embiid, endte med en magtdemonstration af sidstnævnte. Flere gange viste Embiid hvor stærk og intimiderende han kan være, og stoppede, en ellers normalt ustoppelig, Giannis i hans ridt mod kurven.

Embiid endte på 31 point, 11 rebounds og 2 blocks (begge på Giannis) i kampen, og på kun 28 minutters spilletid. Giannis var tydelig mærket af 76’ers størrelse, og deres evne til at matche ham fysisk.

Flere gange blev han bremset i feltet, hvor enten Al Horford, Ben Simmons eller Embiid stod klar til at uddele tæsk. Blandt andet derfor søgte Giannis ud bag trepointslinjen, hvor han fik plads til at sende skud afsted. Men Giannis havde muligvis hans dårligste kamp i denne sæson, med 0-7 bag trepointslinjen og 8-27 fra gulvet, krydret med en pegefinger i øjet.

Sejren over Bucks, bringer 76’ers op på en fjerde plads, med 23 sejre og 10 nederlag. Hvad vigtigere er, gjorde de det klart for alle tvivlere – at 76’ers er et hold man skal regne med når mesterskabet skal afgøres til foråret.

Tjek Fullcourts nye Livescore ud her.

Advertisement
Advertisement
Advertisement

More in Milwaukee Bucks