fbpx
Connect with us

Dallas Mavericks

Dwight Powell ude resten af sæsonen

I nattens opgør måtte Dallas Mavericks center, Dwight Powell, lade sig udskifte med en skade, der tyder på et farvel til resten af sæsonen for den stærke center.

Foto: FIBA.com

Dallas Mavericks center, Dwight Powell, må, efter nattens opgør mod Los Angeles Clippers, efter alt at dømme se resten af sæsonen fra sidelinjen. Med 2.53 tilbage i første periode gik Powell i gulvet, med hvad der i første omgang reporteres som en overrevet højre akillessene. En skade af dette omfang vil betyde enden på sæsonen for centeren fra Canada.

Ifølge holdet vil Dwight Powell gå igennem flere undersøgelser i dag, som har til formål at fastlægge skadens omfang og dermed også give en indikation på hvor lang tid, de må undvære deres startende center.

Den 28-årige center, draftet tilbage i 2014, har i denne sæson spillet flere minutter pr. kamp end tidligere i karrieren, hvor han har været medvirkende til at Dallas i øjeblikket er at finde på 5. pladsen i Western Conference.

Cheftræner for Dallas Mavericks, Rick Carlisle, må nu tænker i alternativer til center positionen resten af sæsonen, hvor tyske Maxi Kleber samt serbiske Boban Marjanovic nævnes som de mest oplagte alternativer i Dallas truppen.

Se sekvensen hvor Dwight Powell bliver skadet her:

Køb dit NBA-gear her

21 år gammel, bosat i Aarhus og studerer til dagligt på AU. Stor interesse for basketball og især NBA

More in Dallas Mavericks