fbpx
Find os her

NBA

Dwight Howard flytter til hovedstaden

Dwight Howard nåede ikke at pakke sine tasker ud i Brooklyn. Han er allerede videre til sit næste hold; Washington Wizards.

Foto: Flickr - Keith Allison

Dwight Howard blev i sidste uge byttet fra Charlotte Hornets til Brooklyn Nets for Timothy Mozgov. Forholdet mellem Howard og Brooklyn blev meget kort. En aftale er blevet indgået om at købe Howard ud af sin kontrakt. Det er næppe noget, som han har været knust over, da han allerede har en ny kontrakt klar.

Howard har skrevet en et-årig kontrakt med Washington Wizards på 5,6 millioner dollars. Den tidligere MVP-kandidat skal udfylde hullet på centerpladsen, som Marcin Gortat efterlod sig.

Howard havde sidste år sin bedste sæson siden Magic-dagene. 81 kampe blev det til for Superman og han leverede 16,6 point og 12,5 rebounds per kamp. Howard bliver en opgradering over Ian Mahinmi, som for en tid så ud til at være Wizards nye startende center.

Howard bliver et interessant mix i en Wizards-trup, som har haft en sprængfarlig kemi på holdet. På den ene side vil double-doubles falde til ham, som blade på en efterårsdag, nu da han spiller ved siden af John Wall og Bradley Beal. På den anden side har Howard aldrig været kendt som let person at omgås.

Washington har foruden Howard også skrevet kontrakt med Jeff Green. Det er ligeledes en et-årig kontrakt, som er 2,5 millioner dollars værd. Selvom Jeff Green aldrig har været en spiller, hvis præstationer har kunnet leve op til hans omdømme og potentiale, er det en opgradering af en af Wizards svagheder; deres bænk.

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra NBA