fbpx
Find os her

Mestrene fra Golden State Warriors var oppe med 2-1 i serien mod New Orleans Pelicans inden aftenens opgør i Smoothie King Center i New Orleans.

Senest tabte Warriors efter en sløv indsats i fredags, hvor Pelicans derimod ramte bedre end tidligere i serien.

Her til aften var Oakland-holdet igen sig selv, da de tordnede ud til første periode, som blev vundet med 37-22. Kevin Durant var fra start ustoppelig, og uanset om Jrue Holiday eller Anthony Davis gik på ham forsvarsmæssigt, så skød han hen over begge.

Durants legende lette glid på banen fortsatte kampen igennem, og han var den force, der skaffede Warriors point, da Pelicans i anden periode reducerede en 18-pointsføring til blot syv ved pausen.

Men med Pelicans 36% fra gulvet og blot 15 % bag trepointslinjen, så kunne hjemmeholdet intet stille op i anden halvleg, mens superstjernen Kevin Durant blot fortsatte sin dominans.

Durant endte på 38 point, 9 rebounds og 5 assists, og Pelicans fandt aldrig et svar på ham. Selv når man valgte dobbeltteam på ham, spillede han den køligt videre til en fri medspiller.

De normale stjerner Curry og Thomson havde en stille aften. Selvom Curry lavede 23 point, var det tydeligt, at han endnu ikke har fundet sit spil. Thompson var igen en smule off, og han satte blot et ud af seks forsøg bag trepointslinjen.

Hos Pelicans var Davis igen dominerende med 26 point og 12 rebounds, mens E’Twaun Moore lavede 20 og Holiday 19.

Mirotic var en skygge af sig selv med blot syv point. De fem af dem var på straffe. Han gik 1 for 7 fra gulvet og 0 for 2 bag treeren.

Serien kan evt. slutte på tirsdag hjemme hos Golden State i Oakland.

 

Foto: FIBA.com

Nyt NBA-gear? Tjek - NordicBasketball.com ud her.

Mere fra Golden State Warriors