fbpx
Find os her

Det var nærmest som et deja vu fra sidste års finaler, hvor Durant i Cleveland satte et stort skud i fjerde periode.

Golden State var oppe med blot tre point i Quicken Loans Arena med blot 50 sekunder tilbage, da Durant steg til vejrs langt bag 3-pointslinjen og spiddede Clevelands håb og drømme om blot en enkelt hjemmekamp med sejr.

Kampen endte 110-102 til mestrene fra Warriors.

Inden da havde en kamp med Cleveland i førersædet udspillet sig over første halvleg, hvor særligt Kevin Love leverede fremragende, naturligvis sammen med LeBron James. Love var både stærk offensivt og defensivt, og han dominerede under kurven med i alt 13 rebounds i kampen. Samtidig leverede han 20 point, hvilket gør ham til den klart bedste support for James i serien. Love havde 21 point og 13 rebounds i kamp 1 og 22 point og ti rebounds i kamp 2. Dette er klart godkendt.

Clevelands problem bestod i nat blot i, at man endnu engang ikke fik nok fra andre på gulvet. Rodney Hood vågnede op for første gang siden Boston serien og lavede 15 point, mens J.R. Smith stod for 13.

Durants 43 point reddede offnight

Med en føring på seks point var Cleveland en smule ovenpå, inden den frygtede tredje periode, hvor Golden State har vist sig umenneskelige i playoffs. Der var dog tvivl om, hvorvidt det kom, for både Klay Thompson og Steph Curry kunne ikke få deres scoringsflow i gang i nat.

Thompson scorede ti point (det samme som McGee, Green og Bell), og Curry smed blot 11 point af sted. Thompsons FG% var på blot 36,4, mens Currys var rystende 18,8 %.

Til gengæld var begge bidragende i både tredje og fjerde periode, hvor det blev til afgørende scoringer på nøgletidspunkter.

På en aften, hvor skarpskytterne ikke leverede, tog Warriors helt store individuelle profil Kevin Durant over. Med hele 43 point, 13 rebounds og syv assists samt 65,2 % fra gulvet og 66,7 bag linjen var The Slim Reaper intet mindre end uhyggelig i sin eksekvering. Det var et afgørende stød i en serie, som er blevet kaldt afgjort på forhånd, og Durant førte torsdag morgen kniven mod LeBron og Cavaliers.

LeBron selv havde endnu en flot aften med en triple-double. 33 point, 10 rebounds og 11 assists. Efter hans standarder nærmest en off night efterhånden.

Golden State nærmer sig nu det sweep, vi ikke har set siden 2006-07 sæsonen, hvor Cleveland også blev blæst ud. Dengang af legendariske San Antonio Spurs.

Om Cavaliers fortsat skal forblive i live i finaleserien får vi svaret på fredag nat, hvor kamp 4 også spilles i Cleveland.

Foto: FIBA.com

Tag med på Fullcourts NBA-rejse til New York - Læs mere her

Mere fra Cleveland Cavaliers